Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

De Toyota RAV4 Black Edition 

Toyota presenteert nu de special edition van de Toyota RAV4 Hybrid 2WD, namelijk de RAV4 black edition. Dit sportieve model is al leverbaar vanaf € 39.950,-. Deze black edition is optioneel leverbaar als full body colour op de kleuren zircon silver metallic en lava red pearl. Wilt u dit model testen? Kom dan naar één van onze Louwman vestigingen. 

Interieur RAV4 Black Edition

De RAV4 black edition heeft een sportieve uitstraling aan de binnen- en de buitenkant van de auto. Zo is het interieur van dit model uitgerust met zwarte hemelbekleding, Toyota safety sense met adaptieve cruise control, 7" Toyota touch® 2 met 6 speakers en smart entry inclusief startknop. Wilt u het interieur van dit stoere model eens in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze Louwman vestigingen. 

 

Exterieur RAV4 Black Edition

Ook het exterieur van de RAV4 black edition geeft een sportieve uitstraling. Zo is het model standaard uitgerust met zwarte 18" lichtmetalen velgen en zwarte buitenspiegels. Ook heeft deze uitvoering privacy glass, zwarte bodembeschermplaten op de voor- en achterbumper, parkeersensoren voor en achter en een elektrisch bedienbare achterklep met geheugenfunctie. Wilt u dit model testen? Maak dan snel een afspraak voor een proefrit. 

 
Maak een proefrit  Vraag een offerte aanDisclaimer: Actieperiode van 02-01-2018 t/m 28-02-2018 (uiterste registratiedatum 31-03-2018). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Terug naar boven