Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

De nieuwe Suzuki Swift

Completer, praktischer en veiliger. De nieuwe Suzuki Swift bij Louwman.

De Swift is door zijn enorme succes hét icoon van Suzuki geworden. De nieuwe Swift doet er aan alle kanten een schep bovenop. Zo is de Swift completer dan ooit door het ruime aanbod van motoren en zijn rijke standaarduitrusting en is hij praktischer geworden omdat de bagageruimte met 54 liter gegroeid is tot maar liefst 265 liter! Daarnaast is de Swift ook veiliger. Dit is namelijk de eerste Suzuki die een geavanceerd systeem heeft voor zijn veiligheidsfuncties, door onder andere radar- en cameratechniek te gebruiken. Dit maakt een automatische remingreep mogelijk, maar ook een functie als Lane Departure Warning. Bent u al benieuwd geworden naar de nieuwe Swift? Bekijk hem bij uw Louwman-vestiging of vraag direct een offerte aan!

Design

Compacter en tóch ruimer dan eerst! Dat klinkt als een paradox. De nieuwe Suzuki Swift is compacter vormgegeven dan eerst, maar hij biedt toch meer ruimte voor alle inzittenden! Dat komt door de 20mm langere wielbasis. De vele opbergplekken in het interieur en de hoge rondingen van de carrosserie zorgen ook voor een versterking van het ruimtelijke gevoel van de nieuwe Swift. Hij heeft een compleet nieuw design, maar toch kunt u direct zien dat de nieuwe Swift zijn kenmerkende looks niet verloochend heeft. Brede schouders, strakke lijnen en een opvallende grille; het Swift-DNA is niet geweken. Hij is dus groots in compactheid en biedt meer ruimte! Uitrustingniveau’s

Het mooie van de Swift is dat deze vanaf het eerste uitrustingniveau, Comfort, al heel rijk is uitgerust. Zo geniet u bij deze uitvoering al van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een radio/CD-/MP3-speler met Bluetooth®. Daarnaast heeft hij elektrisch bedienbare voorramen, een lederen stuurwiel en meegespoten spiegels die ook nog eens elektrisch verstelbaar en verwarmbaar zijn!

Select

De Select-uitvoering doet hier een schepje bovenop en voorziet u van nog veel meer! Privacy glass, mistlampen vóór, 16” lichtmetalen velgen en het Audiovisual infotainmentsysteem met een 7” Touch Display, DAB+ en een keur aan aansluitingsmogelijkheden voor geluidsdragers. Inparkeren is door de compacte afmetingen sowieso al geen probleem, maar de Select-uitrusting zal u hier nóg meer bij ondersteunen; de Select is ook voorzien van een achteruitrijcamera.
 
 

Stijl

De meest complete uitvoering die u kunt bestellen is de Stijl-uitvoering. Bovenop alle opties die u bij de andere uitrustingen krijgt, verwend de Stijl-uitvoering u met climate-control, adaptieve cruise-control en koplampen van LED. Daarnaast voorziet deze uitvoering u van nog meer veiligheid door het Radar Brake Support (RBS) met Dual Sensor Brake Support (DSBS). Mocht er tijdens het rijden een aanrijding dreigen met een voorligger en remt u te zacht, dan remt het systeem automatisch harder voor u. Zelfs tot het maximale remvermogen. Hij kan zelfs geheel afremmen om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen van een aanrijding tot een minimum te beperken. 

Motoren

U kunt kiezen uit twee efficiënte benzinemotoren. Zo is de nieuwe Swift sportief, maar wél met een gunstig brandstofverbruik! U heeft de keuze uit de 1.2 DualJet motor met 90 pk/66 kw en een 1.0 BoosterJet met 112 pk/82 kw. U kunt beide motoren krijgen met het fameuze hybridesysteem van Suzuki voor een nóg lager brandstofverbruik! Dit systeem, Smart Hybrid Vehicle by Suzuki, regenereert remenergie die hij opslaat in een lithium-ion-accu. Deze energie wordt vervolgens weer gebruikt voor het herstarten van de motor of assistentie bij het optrekken. Sportief, maar zuinig dus!

 


Eigenlijk is een artikel te kort om te beschrijven wat de nieuwe Swift u kan bieden. Maak daarom snel een afspraak bij uw Louwman-vestiging om de nieuwe Swift zelf te ervaren!
Sportief, ruim, ligt en zuinig. Wat wilt u nog meer?

Proefrit plannen    Offerte aanvragen


Terug naar boven