Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

De nieuwe Suzuki Baleno. Ervaar hem nu

Vanaf € 15.499,-
Leaseprijs vanaf € 259,- per maand

 

 

Download de brochure

Bekijk de prijslijst

Proefrit inplannen

Snel even wat kilo's kwijt deze zomer?

De nieuwe Suzuki Baleno is één van de lichtste in zijn klasse. Best een knappe prestatie voor deze ruimte auto!  En dat scheelt u flink in de wegenbelasting en brandstof. Raak de overtollige kilo’s kwijt en ruil uw huidige auto in voor een nieuwe Suzuki Baleno!

Maak een proefrit en krijg een sporttas cadeau

Wilt u zelf ook nog wat kilo’s kwijt voor de zomer? Maak dan nu een afspraak
voor een proefrit in de nieuwe Baleno en krijg een sporttas cadeau!

 

 

De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik.

De nieuwe Suzuki Baleno is gemaakt op een gloednieuw platform. Hierbij is vooral gedacht aan het laag houden van het wagengewicht. De wegenbelasting in Nederland is gebaseerd op gewicht waardoor je bij de Suzuki Baleno dus minder wegenbelasting betaalt. Hij valt met zijn gewicht van 840 kilogram in de gunstige gewichtsklasse van 751 kilogram tot en met 850 kilogram.

De gewichtsbesparing op de nieuwe Suzuki Baleno is niet alleen gedaan vanwege de lagere wegenbelasting maar het zorgt ook voor een veel zuinigere auto. Minder gewicht bij de nieuwe Baleno heeft ook als voordeel dat er minder slijtage is aan onderdelen wat weer zorgt voor lagere onderhoudskosten.


 

Comfortabel voor vijf volwassenen

Van buiten ziet de Suzuki Baleno er mooie en compact uit, op het moment dat je instapt in de nieuwe Suzuki Baleno valt je pas op hoe ruim hij is. Je kan zonder problemen met het hele gezin op pad in de nieuwe Baleno. Het is ook geen probleem om met vijf volwassen onderweg te zijn in de Suzuki Baleno, zelfs de passagiers op de achterbank zitten ruim.

Als je kleine kinderen hebt is de Baleno ook erg geschikt. Op de achterbank kunnen er gemakkelijk kinderzitjes en maxi-cosi's worden geïnstalleerd.

Het voordeel dat de Baleno een compacte auto is merk je direct in de stad. Het inparkeren gaat super gemakkelijk en je hoeft geen enkel klein straatje te vermijden. 

Grootste bagageruimte in zijn klasse

De bagageruimte van de Suzuki Baleno is met 355 liter de grootste in zijn klasse. Het ruime interieur is niet ten koste gegaan van de bagageruimte.

Je kan met gemak al je weekboodschappen in één keer meenemen. Ter vergelijking is de volume van een winkelwagen 185 liter. Dat gaat dus met gemak achterin de 355 liter bagageruimte van de Baleno.

Als je langs de bouwmarkt bent geweest en je heeft extra ruimte nodig kun je gemakkelijk de achterbank plat maken. U kunt op deze manier gewoon een kast vervoeren achterin de Suzuki Baleno. Het hoge dak zorgt ervoor dat er genoeg ruimte over blijft. 

Veiligheid voorop

Bij de Suzuki Baleno is veel aandacht besteed aan zijn bestuurder en passagiers. Dit merk je aan het ruime interieur. Naast veel ruimte is veiligheid natuurlijk ook erg belangrijk. De Baleno is uitgerust met SRS airbags voor de bestuurder en passagier, SRS zijairbags en SRS gordijnairbags voor een optimale bescherming van alle inzittenden.

Het volledige nieuwe platform waarop de Baleno is gebouwd zorgt voor een goede bescherming tijdens een aanrijding. Op de voor-, zij- en achterkant wordt de schok efficiënt geabsorbeerd en verspreid zodat de impact wordt verminderd.

 Standaard uitgerust met:

  • 6 airbags
  • Voetgangersprotectie
  • Electronic Stability Program
  • Brake Assist
  • Tyre Pressure Monitoring System
  • (TMPS oftewel een bandenspanningsmeter)

 

Meer weten over de nieuwe Baleno?

Maak snel een proefrit of vraag een offerte aan in de nieuwe Baleno. De Suzuki-dealers van Louwman vertellen u graag alles over de nieuwe Baleno.

Proefrit maken

 

Foto impressie
 

 
 

 

 

Terug naar boven