Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Lexus Sport Editions

Ga op in de massa of kies voor Lexus

Als u zich wilt onderscheiden op de Nederlandse wegen kunt u Lexus gaan rijden!
Met de nieuwe Lexus Sport Edition op de Lexus CT 200h en IS 300h kunt u zich zeker onderscheiden. De Sport Editions zijn herkenbaar aan de zwarte stylingdetails, ze zijn rijk uitgerust en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Verkrijg de status aparte met de Lexus CT 200h Sport Edition

De Lexus CT 200h Sport Edition is uitgevoerd met unieke, in hoogglans zwart gespoten stylingdetails: vijfspaaks 17-inch lichtmetalen velgen, spindle grille en spiegelkappen. Bovendien kunt u ook nog kiezen voor een in zwart uitgevoerd dak. Naast de al rijke standaarduitrusting biedt de CT 200h Sport Edition verder onder meer:

✔ Automatisch dimmende binnenspiegel  
✔ Exclusieve Tahara-bekleding  
✔ Lexus navigatiesysteem  
✔ Lexus Media display met 7-inch scherm  
✔ Parkeerhulpcamera  

De CT 200h Sport Edition is er vanaf € 33.435,- rijklaar. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen

Lexus CT 200h is er vanaf € 28.535,-

De CT 200h maakt de luxe van Lexus bereikbaar. Met Lexus Private Lease rijdt u de CT 200h al vanaf € 425,- per maand.

Net als elke Lexus heeft ook de CT 200h standaard automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice. De CT 200h heeft als basisuitvoering lichtmetalen velgen, LED dagrijverlichting en dakspoiler met derde remlicht, een leder bekleed stuurwiel met bediening voor audio, multi-info, telefoon en spraaksturing, leder bekleed middenconsole/armsteun met bekerhouders en leder bekleed instrumentarium.


Upgrade met de nieuwe Lexus IS 300h Sport Edition


De Lexus IS 300h Sport Edition is uitgevoerd met in hoogglans zwart gespoten stylingdetails: vijfspaaks 18-inch lichtmetalen wielen, spindle grille en spiegelkappen. Deze sportieve uitvoering van de IS 300h is standaard rijk uitgerust en biedt onder meer:

✔ Automatisch dimmende binnenspiegel  
✔ Dual zone airco met S-Flow technologie  
✔ Lexus navigatiesysteem  
✔ Lexus Media display met 7-inch scherm  
✔ Regensensor  

De IS 300h Sport Edition is er vanaf € 43.995,-. 


Offerte aanvragen Proefrit plannen


Lexus IS 300h is er vanaf € 39.995,-

De compact vormgegeven IS 300h Hybrid combineert een elegant design met opvallende details als LED-verlichting en de trapeziumvormige Lexus grille. In het interieur vindt u een luxueuze, op de bestuurder gerichte cockpit met state-of-the-art multimedia en veiligheidsvoorzieningen.

De luxe IS 300h is daarnaast standaard zeer compleet uitgerust en heeft net als elke Lexus standaard automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice. De IS 300h beschikt over meer dan genoeg bagageruimte, aangezien de hybride accu onder de laadvloer nauwelijks ruimte in beslag neemt.


Sport Editions

 17-inch wielen op de CT200h


De vijfspaaks 17-inch hoogglans zwarte velgen geven de CT 200h Sport Editon de sportieve uitstraling.

 Optioneel zwart dak op de CT 200h


Voor extra nog sportievere looks is de Lexus CT 200h Sport Edition optioneel leverbaar met een zwart uitgevoerd dak.

Luxe interieur van de CT 200h


Het interieur van de CT 200h Sport Edition is zeer luxe en rijk uitgerust. Het interieur is onder andere voorzien van exclusieve Tahara-bekleding, stoelverwarming vr, Lexus navigatiesysteem en Lexus Media display met 7-inch scherm.

 Luxe interieur van de IS 300h


Het interieur van de Lexus IS 300h Sport Edition is ook extra luxe uitgevoerd en voorzien van vele extra's. In de centrale armsteun voor en de achterbank zijn twee bekerhouders verwerkt. Ook is de IS 300h Sport Edition voorzien van dual zone airconditioning met S-Flow technologie en stoelverwarming vr.

Parkeerhulpcamera


De Lexus CT 200h en de IS 300h Sport Edition zijn beide beschikbaar met een parkeerhulpcamera. Dit handige systeem voorzien van hulplijnen zorgt er voor dat inparkeren nog eenvoudiger is.
 
Terug naar boven