Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Ervaar een Lexus met de 90 dagen luxe try-out

Beleef nu de ervaring van een Lexus met de 90-daagse luxe kennismakingslease. Kies uw favoriete Lexus en rijdt 90 dagen lang vrijblijvend in dit model. U maakt kennis met Lexus en u profiteert van hetzelfde leasecomfort als een leaserijder. 

Zo werkt het

Kies één van de Lexus modellen die speciaal zijn geselecteerd voor de luxe kennismakingslease en profiteer van dit voordeel. U kunt het door u gekozen model 3 maanden uitproberen. Na 2 maanden heeft u de keuze om een Lexus te bestellen of om de Lexus van de kennismakingslease in de derde maand in te leveren.

Bent u tevreden en wilt u Lexus blijven leasen? Dan kunt u rechtstreeks via één van onze Louwman vestigingen de Lexus bestellen. Wij zorgen er voor dat de door u gekozen Lexus binnen 4 maanden voor u klaarstaat. Vanaf dan kunt u nog meer genieten van de Lexus-beleving. 

 

De voordelen

U ervaart vele voordelen van de Lexus kennismakingslease. U least namelijk een Lexus voor 90 dagen. Waarbij u dezelfde service ervaart als een Lexus leaserijder. U zit verder nergens aan vast.

  • 90 dagen vrijblijvend een Lexus leasen
  • Profiteren van een zeer uitgebreide kennismaking
  • Maandelijks opzegbaar
  • Tevreden? Binnen 4 maanden uw Lexus geleverd

Keuze uit de CT, IS en NX

 

 

De Lexus CT 200h blinkt uit in dynamiek en rijplezier, en is 's werelds eerste full hybrid in het compacte premium segment. Standaard is hij luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice. U leaset de CT 200h nu tijdelijk voor € 549,- p/mnd* met Lexus kennismakingslease.

Maak een proefrit

 

De Lexus IS 300h is tijdelijk verkrijgbaar voor € 699,- p/mnd* met Lexus Kennismakingslease. De IS 300h koppelt een krachtige uitstraling aan een gecombineerd vermogen van 164KW (223 PK) en is standaard luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

 

De Lexus NX 300h onderscheidt zich door zijn uitgesproken design en soepele rij eigenschappen. Ook de NX 300h is standaard luxe uitgerust met een automaat, parkeerhulpcamera, cruise- & climate control en haal- en brengservice. Met Lexus Kennismakingslease rijdt u de NX 300h voor € 749,- p/mnd*.

Vraag een offerte aan

Terug naar boven