Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.



Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Free Upgrade bij uw nieuwe Lexus van Louwman

Als u aan een Lexus denkt, is de kans groot dat u direct een associatie heeft met luxe. Bij Lexus vinden we dat te veel luxe niet bestaat en daarom krijgt u nu een Free Upgrade! Bij de Lexus IS 300h of de NX 300h krijgt u nu tijdelijk kosteloos een luxere uitvoering. Daarmee wordt het luxe imago van Lexus nog extra duidelijk gemaakt. Kiest u bijvoorbeeld voor de NX Business Line, dan krijgt u nu kosteloos het volgende uitrustingsniveau; de NX Sport Edition! Zo krijgt u dus meer luxe, tegen een lagere prijs. Weet u al wat voor luxe u in uw nieuwe Lexus wilt hebben? Kom dan snel naar uw Lexus-dealer en ervaar waar u van kunt genieten.


IS 300h

De Lexus IS 300h wordt ook wel de meest efficiënte sportsedan van dit moment genoemd. Dat is niet voor niets, want zijn hybride aandrijflijn levert een gecombineerd vermogen op van maar liefst 223pk/164kw. In combinatie met zijn gebalanceerde onderstel zorgt de IS 300h voor een responsief en dynamisch weggedrag, terwijl hij tegelijkertijd zeer comfortabel is. Om u nog meer comfort te bieden krijgt u nu tijdelijk het volgende uitrustingniveau gratis. Kiest u nu bijvoorbeeld voor de IS Standaard, dan krijgt u nu de IS Business Line als Free Upgrade! De extra’s die de Business Line u biedt t.o.v. de IS Standaard zijn:

• Dual zone airconditioning (S-Flow tech.)
• Lexus navigatie
• Regensensor

Proefrit  Offerte

NX 300h

De Lexus NX 300h biedt u een ruim overzicht over de weg, in combinatie met een heerlijk comfortabel weggedrag. Het uitgesproken design van de NX, zoals de schuin oplopende taillelijn die doorloopt tot de mooi gevormde LED-achterlichtunits, straalt ultieme kracht uit. Kiest u nu voor de NX 300h Sport Edition, dan krijgt u nu de NX Business Line Pro helemaal kosteloos. De voordelen van de NX Business Line Pro t.o.v. de Sport Edition zijn:

• Draadloze Smartphone oplader
• LED mistlampen voor (bochtverlichting)
• Smart (keyless) entry

Proefrit  Offerte


Ervaar zelf de luxe van Lexus!

Zoals u ziet zorgt de Free Upgrade voor een nóg luxer gevoel in uw nieuwe Lexus. Wilt u ook ervaren wat ‘te veel luxe bestaat niet’ voor u kan betekenen? Kom dan snel naar uw Louwman-vestiging en ervaar het luxegevoel van Lexus!
Terug naar boven