Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken


DEMAND MORE, DEMAND LEXUS

DE LUXE VAN LEXUS

LUXE IS WAT LEXUS VOOR IEDERE LEXUS-RIJDER WIL CREËREN. VOORUITZIEN OP DE BEHOEFTEN VAN DE RIJDER, CONSTANTE INNOVATIE EN CONTINUE GRENZEN VERLEGGEN IS WAAR LEXUS NAAR STREEFT.  


DE TAKUMI VAN LEXUS

Lexus staat voor innovatie, krachtig design en hoogwaardige service. Dankzij de meest ervaren vakmensen 'de Takumi' kan Lexus dit waarmaken.  Iedere Takumi is verantwoordelijk voor een onderdeel van het productieproces. Zo wordt er bijvoorbeeld gezorgd voor de dynamiek en het rijgedrag van de auto en het aanbrengen van de beste laklaag.  HET ROBUUSTE DESIGN

Het design van Lexus is krachtig en elegant. Ieder detail is nauwkeurig afgewerkt zoals de grille, de koplampen en natuurlijk het interieur. Ook wordt iedere Lexus met de hand wordt geschuurd  zodat de laatste laag zelfherstellende lak kan worden aangebracht. Hoe langer er naar de Lexus wordt gekeken hoe meer details er te zien zijn. Door het gebruik van aluminium, leer en hout krijgt iedere Lexus een extra luxe ‘touch’ mee.


HOOGWAARDIGE SERVICE 

Lexus streeft naar luxe voor iedere Lexus-rijder. Zo wordt uw Lexus van binnen en van buiten helemaal schoongemaakt bij een reguliere onderhoudsbeurt. Zo zorgen wij bij Louwman dat uw auto helemaal schoon aan u wordt afgeleverd. Ook kunt u met de 48 hour test drive 48 uur lang proefrijden in één van onze Lexus modellen. Dat is de service van Lexus. 
ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER STEKKER

Niet alleen rijplezier is belangrijk voor Lexus, maar ook rijcomfort vindt Lexus erg belangrijk. Hierom heeft Lexus de revolutionaire Lexus Hybrid Drive technologie ontwikkeld. Tijdens het rijden wisselen de indrukwekkende benzinemotor en de krachtige elektromotor elkaar soepel af. Wanneer u accelereert, levert de elektromotor direct een krachtig koppel.

Vervolgens schakelt het systeem soepel de benzinemotor in. En als u afremt, wordt de accu automatisch opgeladen. Dit resulteert in rijcomfort en –plezier. Bovendien kunt u elektrisch rijden zonder dat u een stekker hoeft te gebruiken. 
 
Terug naar boven