Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

De nieuwe Lexus IS 300h

Vanaf 7 januari 2017 in de showroom!

De nieuwe Lexus IS 300h kent een krachtig design met nieuwe en vooral slimme technologieŽn. De combinatie van deze aspecten zorgen voor een unieke rijervaring. Begin januari 2017 staat hij bij ons in de showroom en kunt u hem zelf ervaren. Plan uw proefrit in, of vraag alvast een offerte aan!

Offerte aanvragen Proefrit plannen  Prijslijst bekijken

Japanse gastvrijheid

De Lexus IS 300h onthaalt u met Omotenashi, oftewel Japanse gastvrijheid. Dat doet de IS 300h erg subtiel en zelfs nog vÚÚr u bent ingestapt. Zodra u bij de auto in de buurt komt wordt u begroet met sfeerverlichting. Wanneer u plaats neemt in de bestuurdersstoel en op de startknop drukt, worden uw stoel en stuurwiel naar uw wensen ingesteld. De zachtlederen bekleding zorgt voor een optimale ervaring van luxe en comfort. Om uw ogen niet te vermoeien in de avond wordt de verlichting in de portiergrepen subtiel gedimd. De Japanse gastvrijheid ontzorgt u volledig!

 

Prijs v.a. € 39.995,-

Private Lease v.a. € 669,- p/mnd

Prijslijst bekijken

Prachtig design

Eind april/begin mei was het prachtige, nieuwe ontwerp van Lexus al te zien tijdens de motorshow in Bejing. De meest opvallende verandering is de neus van de auto. De nieuwe Lexus IS 300h heeft een vernieuwde grill en luchtinlaten om de aerodynamica te verbeteren. Bovenop deze luchtinlaten is het model voorzien van LED-verlichting in een L-vorm. De overige uiterlijke veranderingen vinden vooral plaats aan de achterzijde. Met andere uitlaat sierstukken en nieuwe achterlichten is Lexus er wederom in geslaagd om de IS 300h tot een prachtig kunstwerk te maken.

Bekijk brochure


     

Multi-mediasysteem

Ook het interieur van de nieuwe IS 300h kent veranderingen, welke met name plaats hebben gevonden in het multi-mediasysteem. Het beeldscherm is vergroot van 7" naar 10,3" en heeft een hoge resolutie. Nieuwe hardware zorgt er voor dat het systeem sneller en nog gebruiksvriendelijker is dan het voorgaande Multi-mediasysteem.

Daarnaast kan de IS 300h kan worden uitgerust met een Mark Levinson Premium Surround Sound System met 15 speakers. Zo kunt u optimaal genieten van uw favoriete muziek!

Veiligheid

Lexus zorgt voor ultieme veiligheid en zekerheid. De nieuwe Lexus IS 300h beschikt daarom over diverse hulpsystemen. …ťn van die hulpsystemen is de Blind Spot Monitor. Dit systeem geeft een signaal af wanneer u van baan wilt wisselen en een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Voor het meest uitgebreide veiligheidspakket kiest u voor Lexus Safety System +.

Het Lexus Safety System + maakt gebruik van millimetergolf radar en een camera om te kunnen anticiperen op eventueel gevaar. Het systeem omvat onder meer een Pre-Crash Safety system dat ook voetgangers detecteert, Lane Keeping Assist en Automatic High Beam voor beter zicht in het donker. Adaptive Cruise Control stemt automatisch uw rijsnelheid af op de auto die voor u rijdt. Mocht u onverhoopt een aanrijding krijgen, wordt u beschermd door acht airbags. Kortom, ultieme veiligheid en zekerheid.

Prestaties

Lexus staat bekend om haar hybride techniek. De fijne combinatie van een 2,5 liter benzinemotor en een zeer krachtige elektromotor is Lexus IS 300h de meest efficiŽnte sportsedan van dit moment.

De standaard uitvoering heeft een brandstofverbruik van slechts 4,2 l/ 100 km, CO≤-uitstoot van slechts 97g/km. Ondanks de efficiŽntie heeft het model maar liefst 223 pk en gaat het van 0 - 100 km/u in slechts 8,3 seconden! Zo ervaart u sportieve rijeigenschappen in combinatie met zuinig brandstofverbruik.


Meer informatie?

Laat het ons weten. Vraag direct een prijslijst, brochure, offerte of proefrit aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze Lexus-vestigingen.
Terug naar boven