Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 

Abarth 695 BIPOSTO

Speciaal ontwikkeld voor mensen die het racen in hun bloed hebben.

Maak een proefrit

Offerte aanvragen

Kies uw vestiging Zoeken

Echte supercar: ABARTH 695 Biposto

De Abarth 695 Biposto is speciaal bedacht en ontwikkeld voor mensen die het racen in hun bloed hebben. Mensen voor wie het circuit de natuurlijke habitat is en bij wie brullende motoren als muziek in de oren klinken. Als echte 'gala-racer' is het een auto voor fijnproevers die van hun auto, topprestaties verlangen zonder in te willen leveren op het gebied van stijl. Mensen voor wie performance een levenshouding is.

Gemaakt om te racen

De Abarth 695 Biposto heeft geen achterbank. De achterbank is verwijderd om plaats te maken voor specifieke race-componenten. Twee stoelen is toch meer dan genoeg om het opwindende gevoel van snelheid te delen?

Prestaties van de Abarth 695 Biposto

De Abarth 695 Biposto biedt een perfecte mix tussen prestaties op straat en de sensaties van het circuit. Met een zeer laag gewicht van slechts 997 kilo en zijn 190 pk sterke 1.4 T-jet-motor kan hij bogen op een gewichts/pk-verhouding van 5,2 kg/pk, de beste van zijn klasse. In de praktijk is dat goed voor een sprint van 0 tot 100 in 5,9 seconden en een topsnelheid van 230 km/h.

Bekijk de kleinste supercar ter wereld bij GIVA

Kom langs bij onze Abarth vestiging in Rotterdam en maak kennis met het échte race-merk Abarth. U bent van harte welkom. Nu al een offerte aanvragen? Dat kan. Vraag direct een offerte aan voor een Abarth. Proefrijden kan ook, plan direct een proefrit in.

Echte supercar

  • Kleinste supercar ter wereld
  • 190 PK
  • 5,9 seconden van 0 - 100KM/H
  • Leverbaar bij GIVA Rotterdam
Terug naar boven