Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeMazdaMazda3Mazda3 Sedan
 

Mazda3 Sedan

Bekroond om zijn rijprestaties, design en comfort

Hoe is een al twee generaties lang succesvol model te evenaren? Dat dachten ze ook toen ze aan de tekentafel stonden voor de nieuwe Mazda3. Zie hier het resultaat en de complete make-over. De Mazda3 Sedan is sinds 2014 op de markt en is nu al één groot succes. De formule voor dit succes schuilt achter drie aspecten. Durf de uitdaging aan te gaan. Breek met conventies en start opnieuw vanaf de basis. Plan uw proefrit bij Louwman Mazda in Breda of vraag alvast online uw offerte aan.

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan
v.a. € 25.790,-
Exterieur volgens KODO - Soul of Motion design
Net als de Mazda3 Hatchback is ook het ontwerp van de nieuwe Sedan geïnspireerd op de natuur. Beweging en kracht dat is wat de nieuwe Mazda3 Sedan uitstraalt. En niet alleen bij Louwman Dealerbedrijven  vinden we hem erg mooi zo blijkt uit de prijzen die met deze auto in de wacht zijn gesleept. In 2014 wint de Mazda3, net als de Mazda6 een jaar daarvoor, de Red Dot Award voor het beste design.

Een interieur voorzien van alle luxe en comfort
Wanneer u in de nieuwe Mazda3 Sedan stapt ervaart u ruimte, eenheid en luxe. Tot in de kleinste details is deze auto afgewerkt met fijne materialen en functionele vooruitstrevende technieken. En dat alles om met u de optimale rijervaring te creëren. Wat we zien is een sportief vormgegeven dashboard voorzien van moderne technieken zoals het MZD Connect systeem.

MZD Connect infotainment
Mazda heeft met het door henzelf ontwikkelde MZD Connect een fantastisch mobiel verbindingssysteem weten te ontwerpen wat aan de bovenzijde van het instrumentenpaneel is verwerkt. Deze positie is overigens niet voor niks gekozen. Buiten dat u zo beter zicht heeft op het display hebben ze bij Mazda het dashboard op deze manier laag kunnen houden waardoor u een extra ruim zicht heeft op de weg. Met het MZD Connect systeem bent u altijd in verbinding met de buitenwereld. Zo zien we een audio- en een navigatiedisplay terug waarmee een rustgevende en veilige rijervaring kan worden bevorderd. Met het MZD Connect infotainment systeem bepaalt u uw eigen connectiviteit want ook uw smartphone kunt aan het systeem koppelen.
Mazda3 sedan voorzijde
Mazda3 sedan zijkant
Mazda3 sedan 2017 interieur zwart
Mazda3 sedan 2017 interieur wit

SKYACTIV-motoren onder de motorkap

U heeft met de Mazda3 keuze uit een SKYACTIV-G 1.5 benzine, SKYACTIV-G 2.0 benzine en SKYACTIV-D 2.2 diesel motor. Daarnaast bepaalt u zelf of uw liever rijdt met een automaat of een handgeschakelde zesversnellingsbak. Alle drie de motoren voldoen bovendien aan de Euro 5-emissienorm. De SKYACTIV-D motor is zelfs goedgekeurd volgens de nieuwe Euro 6-emissienorm. Kortom u heeft een ruime keuze aan motoren en bepaalt dus zelf uw rijgedrag.

Gevanaceerde veiligheidsvoorzieningen

Mazda zou Mazda niet zijn als ze ook de Mazda3 niet zouden voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo bevindt zich ook in de Mazda3 Sedan een Rear Vehicle Monitoring systeem, een Lane Departure Warning Systeem en een Active Driving Display. U weet hierdoor exact wie of wat er naast u op de weg gebeurd en let u zelf even niet op, dan doet de auto dat voor u. Met de nieuwe Mazda3 geniet u van onbezorgd rijplezier dankzij comfort, krachtige prestaties, zuinige motoren en de meest uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Heeft u hem al geprobeerd? Kom langs bij Louwman Mazda in Breda en ontdek de Mazda3 Sedan zelf.

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan

Prestaties & maten

Tankinhoud
51 liter
Acceleratie 0-100 km/u
10,8 - 8,8 sec
Verbruik snelweg
3,5 - 4,3 L/100km
CO2 uitstoot
104 / 119 gr/km
Topsnelheid
185 - 213 km/u
Verbruik stad
4,7 - 6,5 L/100km
Verbruik gecombineerd
3,9 - 5,1 L/100km
Energielabel
Energielabel A
4.585mm
 
2.700mm
 
1.450mm
 
1.795mm