Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Lexus RX

De Lexus RX is een mid-size crossover SUV die al sinds 1998 geproduceerd wordt door het luxemerk Lexus. Het voertuig staat bekend om zijn uitstekende combinatie van comfort, luxe en betrouwbaarheid. Lexus heeft een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid, en de RX is daar geen uitzondering op. Als het gaat om de kosten van de Lexus RX 450h Hybrid, kan de prijs variëren afhankelijk van het jaar en de uitvoering. In 2021 begon de prijs van de RX 450h Hybrid bij ongeveer € 69.000 in Nederland. De naam "Lexus" komt van het moederbedrijf Toyota, dat in de jaren 80 besloot een luxemerk op te zetten. Het woord "Lexus" is een combinatie van de woorden "luxury" en "elegance". Ten slotte is de grootste Lexus momenteel de Lexus LX, een full-size SUV die in 2022 werd geüpgraded en de grootste auto is die momenteel door Lexus wordt geproduceerd.


De Lexus RX te koop bij Louwman

Louwman is een gerenommeerde autodealer die een groot aanbod aan Lexus RX occasions te koop heeft. Als je op zoek bent om een Lexus RX te kopen, dan is Louwman een uitstekende plek om te beginnen. Het bedrijf biedt verschillende modellen aan tegen competitieve prijzen. De prijs van een Lexus RX varieert afhankelijk van het bouwjaar, kilometerstand en de uitvoering van de auto. Bij Louwman vind je een divers aanbod aan Lexus RX modellen, waardoor je zeker een geschikte auto kunt vinden die past bij jouw budget en wensen.


De populaire Lexus 450

De Lexus RX 450h is een populaire hybride crossover SUV van Lexus, die beschikt over een efficiënte hybride aandrijflijn. De RX 450h is een van de succesvolste modellen van Lexus, met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige afwerking. De Lexus 450 is een uitvoering van de RX die beschikt over een benzine-aandrijflijn in plaats van de hybride. Beide modellen zijn echter zeer vergelijkbaar en bieden een hoge mate van luxe, comfort en betrouwbaarheid. De Lexus RX 450 en Lexus RX 450h zijn beide beschikbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, afhankelijk van de specifieke voorkeuren van de koper. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze SUV voor dagelijks gebruik of een stijlvolle en praktische gezinsauto, de Lexus RX 450 en 450h bieden een mooie keuze.



Ons aanbod aan occasions van de Lexus RX 450

Louwman heeft een ruim aanbod aan occasions van de Lexus RX 450h, de populaire hybride SUV van Lexus. Als je op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands Lexus RX 450h? Dan zit je goed bij Louwman. Wij hebben een uitgebreid aanbod en inmiddels 100 jaar ervaring in de autobranche, daarom helpen wij jou graag bij het vinden van de perfecte Lexus RX 450h occasion die bij jou past.  Bij Louwman hebben we voor ieder wat wils. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment en wie weet vind je jouw droomauto bij ons.


De praktische Lexus 400h

De Lexus RX 400h was een hybride SUV die werd geproduceerd van 2005 tot en met 2008. Het was een van de eerste hybride SUV's die op de markt kwamen en werd geprezen om zijn uitstekende brandstofefficiëntie en soepele rijeigenschappen. Als je op zoek bent naar een gebruikte Lexus RX 400h, kun je kijken naar de Lexus RX 400h 2008 modellen of naar de beschikbare occasions op de markt. Hoewel het model niet meer nieuw wordt geproduceerd, zijn er nog steeds veel gebruikte exemplaren beschikbaar op de markt. De Lexus RX 400h wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare hybride SUV's die ooit zijn geproduceerd en biedt een uitstekende combinatie van luxe, comfort en brandstofefficiëntie. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame SUV die zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor lange ritten.


Nieuwste modellen van de Lexus RX

De nieuwe Lexus RX, die in 2022 geïntroduceerd werd, heeft een aantal interessante vernieuwingen gekregen. Het model is leverbaar in drie varianten, waaronder de populaire plug-in hybride RX 450h+ uit 2023. Deze versie heeft een indrukwekkend elektrisch bereik van maximaal 65 kilometer. De RX 450h+ is weliswaar duurder dan de uitgaande RX450h uit 2022, maar biedt wel veel meer waar voor zijn geld. Zo heeft de nieuwe RX altijd een viercilinder motor aan boord en is het infotainmentsysteem vernieuwd met een groot 14-inch touchscreen. De instapversie, de Comfort Line, is al rijk uitgerust met onder meer stoelverwarming, een uitgebreid veiligheidspakket en (kunst-)leren bekleding. Voor wie meer luxe wil, zijn er de Luxury Line, Executive Line en President Line, die oplopen tot een prijs van €97.995. Ook is er de RX350h uit 2023, maar deze is door zijn hogere CO2-uitstoot duurder dan de RX450h+. Daarom verwacht Lexus dat de RX450h+ de populairste versie zal zijn in Nederland. Hetzelfde geldt voor de RX 500h uit 2023, die met zijn indrukwekkende vermogen van 371 pk en 645 Nm de krachtigste uitvoering van de nieuwe RX is. De RX 500h is alleen leverbaar als F Sport Line en kost €129.995, waarmee de bovengrens op RX-gebied flink opschuift.



Voordelen van deze fijne hybride SUV

De Lexus RX hybride is een populaire keuze onder SUV liefhebbers vanwege zijn comfortabele rijgedrag en luxe uitstraling. Als u kiest voor een Lexus RX hybride occasion, kunt u genieten van alle voordelen van deze hybride SUV, maar dan voor een lagere prijs dan een nieuwe Lexus RX hybride. Naast de Lexus RX hybride, zijn er nog meer modellen binnen het Lexus occasion SUV aanbod, zoals de Lexus NX hybride en de Lexus UX hybride. Deze modellen bieden allemaal hetzelfde hoge niveau van luxe, comfort en betrouwbaarheid dat u van Lexus gewend bent. Kortom, als u op zoek bent naar een luxe en betrouwbare SUV met een hybride aandrijflijn, overweeg dan zeker een Lexus hybride SUV occasion. Of u nu op zoek bent naar een Lexus RX SUV of een ander model, er is altijd een Lexus occasion SUV die bij uw wensen en budget past.

De nieuwe Lexus RX is uitgerust met geavanceerde hybride aandrijflijnen, waardoor de auto zeer efficiënt en milieuvriendelijk is. De RX 500h is zelfs de krachtigste uitvoering van de nieuwe RX en introduceert een bijzondere vierwielaandrijving. Bovendien heeft de RX 450h+ de mogelijkheid om tot 65 kilometer volledig elektrisch te rijden, wat zorgt voor een nog lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Met deze hybride technologieën biedt de nieuwe Lexus RX het beste van twee werelden: een krachtige en comfortabele SUV die tegelijkertijd ook duurzaam en efficiënt is.
 
sluiten
 
40 resultaten tonen