Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Lexus NX

Lexus is een naam die synoniem staat voor luxe, kwaliteit en innovatie, en het is dan ook geen verrassing dat het merk een reputatie heeft opgebouwd als producent van premium auto's. Een van de modellen die deze reputatie versterken, is de Lexus NX. Dit prachtige voertuig is ontworpen met de beste materialen en de nieuwste technologieën en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. In deze blog gaan we dieper in op de Lexus NX, een auto die synoniem staat voor luxe en elegantie, en die het beste van Toyota's technologie combineert met Lexus' unieke ontwerpstijl. Het maximale trekgewicht van een Lexus NX is afhankelijk van het model en bouwjaar, maar over het algemeen kan de auto tot ongeveer 1500 kg trekken. Controleer altijd het trekgewicht in de handleiding van de auto en houd je aan lokale wet- en regelgeving voordat je gaat trekken. De Lexus hybride combineert een benzinemotor en elektromotor, die automatisch schakelen afhankelijk van de rijomstandigheden en energiebehoefte. Hierdoor vermindert de CO2-uitstoot en kan de auto bij lage snelheden volledig elektrisch rijden.


De Lexus NX te koop bij Louwman

 Bij Louwman kun je ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe Lexus NX. Of je nu kiest voor de hybride NX 350h of de nieuwste plug-in hybride NX 450h+, Louwman biedt een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen. De prijs van een nieuwe lexus NX hangt af van de specifieke configuratie en eventuele extra opties. Louwman helpt je graag bij het samenstellen van jouw ideale auto. Breng een bezoek aan een van de vestigingen of bekijk het occasion aanbod op de website en ontdek welke Lexus NX bij jou past.


De fijne Lexus NX 300h

De Lexus NX 300h is de hybride versie van de Lexus NX en is uitgerust met een geavanceerd hybride aandrijfsysteem. Dit systeem combineert een benzinemotor met een elektromotor, waardoor de auto zuiniger en milieuvriendelijker wordt. De NX 300h heeft een vermogen van 197 pk en kan van 0 naar 100 km/u accelereren in 9,2 seconden. Het brandstofverbruik is gemiddeld 5,0 liter per 100 kilometer, en de CO2-uitstoot is slechts 116 g/km. Deze cijfers maken de NX 300h niet alleen zuinig, maar ook in lijn met de huidige milieueisen. Naast het hybride aandrijfsysteem heeft de Lexus NX 300h ook een luxueus en ruim interieur, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een strak en modern ontwerp. Met de NX 300h biedt Lexus een aantrekkelijke keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een stijlvolle, praktische en efficiënte crossover-SUV.



Ons aanbod occasions van de NX 300h

Bij Louwman hebben we regelmatig occasions van de Lexus NX 300h beschikbaar. De Lexus NX 300h is een hybride SUV die zich onderscheidt door zijn comfort en luxe uitstraling. Deze auto is uitgerust met een 2,5-liter viercilindermotor en twee elektromotoren die samen goed zijn voor 197 pk. Hierdoor rijdt de NX 300h soepel en stil. Bovendien is het een hybride, wat betekent dat u zuiniger rijdt en minder uitstoot produceert dan met een benzine- of dieselauto. Het interieur van de NX 300h is ook erg luxe. Het is voorzien van hoogwaardige materialen en de stoelen zijn comfortabel en bieden veel steun. Bij Louwman kunt u rekenen op een uitstekende service en garantie. Elke occasion wordt grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd voordat deze verkocht wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare auto koopt. Bovendien bieden ze diverse financierings- en leaseopties aan, zodat u de Lexus NX 300h occasion kunt kopen op een manier die bij u past.



Andere beschikbare occasions van de Lexus NX

Naast de Lexus NX 300h occasion bij Louwman zijn er nog andere beschikbare occasions van dit model te vinden. Zoals de 300h, 350h, en de plug-inhybride 450h+.  De Lexus NX is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Business Line en de Luxury Line. De Business Line is speciaal ontworpen voor zakelijke rijders en biedt onder andere leren bekleding en LED-koplampen. De Luxury Line biedt een nog hoger niveau van luxe, met elektrisch verstelbare voorstoelen en een panoramisch dak. Naast deze lijnen is er ook nog een Sport Line beschikbaar, die is uitgerust met sportieve details en een sportonderstel voor een nog dynamischere rijervaring.


Populaire Lexus NX 350h

De Lexus NX 350h is de nieuwste hybride SUV van Lexus en biedt een krachtiger en responsiever rijgedrag dan de NX 300h. Het hybride aandrijfsysteem van de NX 350h heeft een vermogen van 239 pk, waardoor de auto in 7,7 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren. Daarnaast heeft de NX 350h standaard een all-wheel-drive systeem, wat zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg. Het brandstofverbruik van de NX 350h is gemiddeld 6,3 liter per 100 kilometer, en de CO2-uitstoot is 144 g/km. Net als de NX 300h heeft de NX 350h een luxe interieur, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een modern design. Ook biedt de NX 350h meer opties voor personalisatie, zoals verschillende velgmaten en kleuropties voor het interieur. In vergelijking met de NX 300h biedt de NX 350h dus meer vermogen, een all-wheel-drive systeem en meer personalisatiemogelijkheden. Voor automobilisten die op zoek zijn naar een krachtige, responsieve en efficiënte hybride SUV is de Lexus NX 350h zeker het overwegen waard.



De sportieve Lexus 450h+

De Lexus NX 450h+ is een hybride SUV met een plug-in hybride aandrijfsysteem. De NX 450h+ biedt verschillende voordelen ten opzichte van de NX 450h, zoals een hoger elektrisch bereik en de mogelijkheid om op te laden via een externe stroombron. In Nederland is de prijs van de Lexus NX 450h+ afhankelijk van verschillende factoren, zoals de uitvoering, opties en accessoires die zijn gekozen. De vanafprijs van de NX 450h+ ligt in Nederland rond de € 70.000,-. Dit maakt de NX 450h+ iets duurder dan de NX 350h, maar de extra voordelen van het plug-in hybride aandrijfsysteem maken het prijsverschil de moeite waard voor veel automobilisten. Als u op zoek bent naar een tweedehands Lexus NX 450h, kunt u kijken naar Lexus NX 450h occasions bij Louwman. De prijs van een tweedehands NX 450h hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd, kilometerstand en onderhoudshistorie van de auto. Het is belangrijk om een goede afweging te maken tussen de prijs en de staat van de auto voordat u een aankoop doet.


Het Lexus NX model van 2022

De nieuwe Lexus NX 2022 is de eerste Lexus die verkrijgbaar is met een plug-in hybride aandrijflijn, waarmee het merk eindelijk zijn belangrijkste concurrenten bijbeent. Het moederbedrijf Toyota heeft eerder al de RAV4 Plug-In Hybrid op de markt gebracht, die dezelfde aandrijflijn heeft. Echter, de Lexus NX onderscheidt zich niet alleen op het gebied van aandrijving, maar ook op design. Lexus geeft haar designers veel speelruimte, zolang de voor het merk uitgezette stijltrend wordt gevolgd. De tweede generatie van de Lexus NX kwam rond de jaarwisseling op de markt en heeft naast de nieuwe aandrijfmogelijkheid ook een nieuw platform, een lager zwaartepunt, een grotere spoorbreedte en een betere gewichtsverdeling over beide assen. De auto heeft een stijvere structuur, biedt meer comfort en beschikt ook over verbeterde dynamische kwaliteiten. Dit zijn allemaal logische verbeteringen bij een modelwissel, maar de Lexus NX 2022 biedt meer dan dat.



Voordelen van deze hybride Lexus

De hybride Lexus NX, ook wel bekend als de Lexus NX Hybrid, biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere auto's. Het hybride aandrijfsysteem van de Lexus NX Plug-In Hybrid is ontworpen om het brandstofverbruik te verminderen, waardoor de auto efficiënter wordt en lagere brandstofkosten met zich meebrengt. Het vermogen van de auto wordt geleverd door zowel de elektromotor als de benzinemotor, wat leidt tot betere prestaties en een hoger vermogen. Dit resulteert in snellere acceleratietijden en een betere rijervaring. Een ander voordeel van de hybride Lexus NX is dat het aandrijfsysteem minder schadelijke stoffen uitstoot. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie ten opzichte van veel andere auto's. De Lexus NX Plug-In Hybrid heeft zelfs een speciale EV-modus, waarmee je volledig elektrisch kunt rijden en dus geen emissies uitstoot. Bovendien zorgt de elektromotor voor een stille en soepele rit, waardoor het rijden van de Lexus NX Plug-In Hybrid zeer comfortabel is. De betrouwbaarheid van Lexus staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het hybride aandrijfsysteem van de Lexus NX is ontworpen om lang mee te gaan en vereist minder onderhoud dan een traditionele benzinemotor, waardoor het ook nog eens kosteneffectief is.
 
sluiten
 
resultaten tonen