Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Lexus LC 500 

De Lexus LC 500 is een meesterwerk van innovatie, elegantie en prestaties. Als een hoogwaardige luxe-auto combineert de LC 500 verfijning met indrukwekkende kracht en geavanceerde technologieën. Het opvallende design trekt direct de aandacht, terwijl het interieur een weelderige omgeving biedt met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. Onder de motorkap bevindt zich een krachtige V8-motor die een opwindende rijervaring levert. Het compromisloze vakmanschap en aandacht voor detail maken de Lexus LC 500 tot een unieke en begeerlijke keuze voor autoliefhebbers die luxe en prestaties op het hoogste niveau zoeken.


De Lexus LC 500 te koop bij Louwman

Opzoek naar een nieuwe Lexus? Bij Louwman is de verbluffende Lexus LC 500 te koop, met een vanafprijs van €140.850,-, die afhankelijk is van het gekozen model en de geselecteerde opties. De Lexus LC500 biedt een perfecte combinatie van stijl, luxe en prestaties, met een krachtige V8-motor die zorgt voor opwindende acceleratie en een meeslepend geluid. Het opvallende design en het luxueuze interieur maken deze auto tot een echte blikvanger op de weg. Als u op zoek bent naar een unieke en begeerlijke auto, is de Lexus LC 500 de ideale keuze voor autoliefhebbers die niet willen inleveren op kwaliteit en rijplezier.


De hybride Lexus LC 500h

De Lexus LC hybride is een verfijnde hybride auto die luxe en prestaties combineert. Met zijn opvallende design en geavanceerde technologie biedt de Lexus LC 500 h een unieke rijervaring. Onder de motorkap ligt een krachtige V6 benzinemotor in combinatie met een elektrische motor, wat zorgt voor een soepele acceleratie en efficiënt brandstofverbruik. Het interieur straalt vakmanschap uit met hoogwaardige materialen en moderne voorzieningen. Het is een ideale keuze voor wie comfort en duurzaamheid belangrijk vindt in een luxe auto. Test de Lexus LC 500 hybrid bij Louwman.

Imposant vermogen met open dak

De Lexus LC 500 Cabrio is een adembenemende convertible die rijplezier naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige V8-motor levert de LC 500 Cabrio indrukwekkende prestaties en een meeslepend geluid. Met één druk op de knop opent het dak zich in slechts enkele seconden, waardoor u optimaal kunt genieten van de wind in uw haren en het geluid van de motor op de achtergrond. Het interieur van de Lexus LC Cabriolet  is stijlvol en luxueus, met geavanceerde technologieën voor comfort en connectiviteit. Of u nu geniet van een ontspannen rit langs de kustlijn of een spannende rit op kronkelende wegen, de Lexus LC 500 Cabriolet biedt een onvergetelijke ervaring.

Ook als coupé beschikbaar

De Lexus LC 500 Coupé is een sportieve en dynamische auto die rijplezier combineert met elegantie. Met zijn gestroomlijnde exterieur en krachtige V8-motor trekt de LC coupé 500 alle aandacht op de weg. Het interieur biedt plaats aan vier personen en is voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Het rijgedrag van de Lexus LC 500 Coupe is scherp en responsief, waardoor elke bocht een plezierige ervaring wordt. 


Lexus LC 500 occasion ook bij Louwman

Bij Louwman hebben we een selectie van gebruikte Lexus LC 500 modellen, waaronder de Lexus LC 500h occasion. Een Lexus LC 500 occasion biedt u de mogelijkheid om te genieten van luxe en prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Onze occasions worden grondig geïnspecteerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren. Of u nu kiest voor het hybride model voor een efficiëntere rit of een krachtige V8 voor ultiem vermogen, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Lexus LC 500 occasion die aan uw wensen voldoet.

Verschillende uitvoeringen van de Lexus LC

De Lexus LC is beschikbaar in verschillende uitvoeringen die allemaal indruk maken met hun unieke eigenschappen. Van de hybride Lexus LC 500h tot de imposante LC 500 Cabrio en de sportieve LC 500 Coupé, elke variant biedt een speciale rijervaring. In de loop der jaren heeft Lexus de LC 500 modellen verfijnd en geüpdatet om te voldoen aan de veranderende eisen van autoliefhebbers. De nieuwste technologieën en innovaties worden voortdurend geïntegreerd om de bestuurder en passagiers een luxueuze en geavanceerde omgeving te bieden. Met zijn unieke design, geavanceerde technologie en superieure prestaties, blijft de Lexus LC een toonaangevende keuze voor autoliefhebbers wereldwijd.


De lexus LC 500 door de jaren heen

De Lexus LC 500 heeft in de afgelopen jaren verschillende updates en verbeteringen ondergaan, waardoor elke nieuwe versie nog indrukwekkender is geworden. In 2017 werd de LC 500 geïntroduceerd, met een krachtige 5,0-liter V8-motor en een opvallend design. In 2018 introduceerde Lexus de LC 500h, een hybride versie met een 3,5-liter V6-benzinemotor gekoppeld aan een elektromotor, wat zorgde voor een verbeterde brandstofefficiëntie. Bij het 2020 Lexus LC 500 model werden er enkele updates doorgevoerd, waaronder verbeterde infotainmentfuncties en extra veiligheidsvoorzieningen. Bij het Lexus LC 500 model van 2021 kwam de Lexus LC 500 Cabrio op de markt, met een elektrisch bedienbaar stoffen dak voor open-air rijplezier. In 2022 werd de Lexus LC 500 Hokkaido Edition geïntroduceerd, een speciale uitvoering met unieke design details en exclusieve functies. Door de jaren heen heeft Lexus de LC 500 modellen voortdurend geüpdatet en verbeterd, waardoor ze hun positie behouden als high-performance luxe-auto's met een tijdloos ontwerp en geavanceerde technologie.


De unieke lexus lc 500 hokkaido edition

De Lexus LC 500 Hokkaido Edition coupé is een exclusieve en unieke variant van de standaard LC 500 Coupé. Deze speciale editie is geïnspireerd op het betoverende landschap van Hokkaido, een prachtige regio in Japan. De Lexus Hokkaido Edition onderscheidt zich door zijn opvallende blauwe lakkleur en speciale 21-inch lichtmetalen velgen. Binnenin biedt de Lexus LC Hokkaido Edition een luxueus interieur met hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen. Exclusieve details, zoals speciale bekleding en unieke logo's, versterken het onderscheidende karakter van deze uitvoering. Wat betreft prestaties blijft de Lexus LC 500 Hokkaido Edition coupé trouw aan de standaard LC 500, met een krachtige 5,0-liter V8-motor die een indrukwekkend vermogen levert. De Lexus LC Hokkaido Edition is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en de vakmanschap van Lexus, en biedt autoliefhebbers een zeldzame kans om een exclusieve en opvallende auto te bezitten.

Interesse in Lexus bij Louwman?

Bij Louwman hebben we een passie voor Lexus en staan we klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale Lexus model. Of u nu geïnteresseerd bent in de elegante Lexus LC 500h hybride, de luxueuze Lexus LS 500h of een van de andere modellen in het assortiment, ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.  Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte Lexus modellen aan, waaronder de Lexus LC 500 occasion, die een geweldige kans biedt om een luxe auto te bezitten tegen een aantrekkelijke prijs.  Bezoek onze showroom en ervaar zelf de verfijning en prestaties van Lexus. Onze toegewijde medewerkers zullen u graag voorzien van gedetailleerde informatie en een proefrit regelen, zodat u kunt ervaren wat Lexus te bieden heeft. Louwman is uw vertrouwde partner voor alles wat met Lexus te maken heeft.

Bij Louwman vindt u een uitgebreide selectie van Lexus modellen, waaronder de populaire Lexus LC 500h en Lexus LS 500h hybride auto's. De LC 500h biedt een perfecte balans tussen prestaties en brandstofefficiëntie, met zijn geavanceerde hybride aandrijflijn en luxueuze interieur. De Lexus LS 500h daarentegen is een indrukwekkende luxe sedan met een verfijnde uitstraling en geavanceerde technologieën. Bovendien kunt u bij Louwman ook terecht voor nieuwe Lexus modellen, waaronder de LC 500 2022. Deze versie biedt de nieuwste innovaties en upgrades, met verbeterde prestaties en geüpdatete functies die ervoor zorgen dat u kunt genieten van de ultieme rijervaring. Of u nu op zoek bent naar een hybride Lexus, een luxueuze sedan of het nieuwste model in het LC 500 gamma, Louwman heeft een uitgebreid aanbod van nieuwe Lexus auto’s of gebruikte Lexus auto’s om aan uw wensen te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en om uw Lexus-droom werkelijkheid te laten worden.
 
sluiten
 
8 resultaten tonen