Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Lexus IS

De Lexus IS 300 wordt over het algemeen als een goede auto beschouwd, met een combinatie van luxe, prestaties en betrouwbaarheid. Hoewel Lexus een dochteronderneming is van Toyota, is de Lexus IS niet rechtstreeks gebaseerd op de Corolla. De IS 300 heeft doorgaans een vermogen van ongeveer 260 tot 311 paardenkracht, afhankelijk van het specifieke model en bouwjaar. De Lexus IS is een luxe sport sedan die bekend staat om zijn verfijnde ontwerp, geavanceerde functies en comfortabele rijervaring.

Lexus IS te koop bij Louwman

Een Lexus IS kopen bij Louwman is een verstandige keuze. De Lexus IS biedt een perfecte combinatie van luxe, prestaties en stijl. Met geavanceerde technologieën en comfortabele interieurs blijft de Lexus IS een populaire keuze onder autoliefhebbers. Louwman staat bekend om zijn uitstekende service en expertise, waardoor het een Lexus IS kopen een geweldige ervaring wordt. Ontdek de elegantie en kracht van de Lexus IS bij Louwman en laat je verleiden door zijn ongeëvenaarde rijkwaliteiten. Stap in de wereld van Lexus bij Louwman en ervaar een nieuw niveau van rijplezier.

Ons aanbod Lexus IS occasions

Bij Louwman vind je een ruime selectie aan tweedehands Lexus IS modellen, waaronder de Lexus IS 300h occasion en de Lexus IS 250 occasion. Of je nu op zoek bent naar de efficiënte Lexus IS 300h of de krachtigere Lexus IS 200 occasion, bij Louwman hebben we het allemaal. Onze Lexus IS occasions zijn zorgvuldig geïnspecteerd en bieden de betrouwbare prestaties waar Lexus om bekendstaat. Kies uit verschillende uitvoeringen en geniet van luxe en comfort tegen een aantrekkelijke prijs. Bezoek onze showroom vandaag nog en rijd binnenkort met trots in jouw eigen Lexus IS 300h tweedehands.


De hybride Lexus IS 300h

De hybride Lexus IS 300 h is een opvallende verschijning in het gamma van Lexus. Met zijn elegante design en geavanceerde technologieën biedt deze auto een unieke rijervaring. De combinatie van een krachtige benzinemotor en een elektrische motor zorgt voor een efficiënte en soepele rit, waarbij brandstofverbruik wordt geminimaliseerd en emissies worden verminderd. De Lexus IS 300h Hybrid Business Line en Lexus IS 300h Hybride zijn twee uitvoeringen die luxe en comfort naar een hoger niveau tillen. Het interieur is stijlvol en voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde infotainment opties. Of je nu kiest voor de sportieve Lexus F Sport of de luxueuze Lexus L Business Line, je krijgt altijd een auto die zijn eigen karakteristieke charme heeft. Met de Lexus IS 300h 2022 wordt de lat opnieuw hoger gelegd in termen van prestaties en technologische innovatie. Deze hybride sedan is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook een dynamische rijervaring die je van een Lexus mag verwachten. Of je nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, de Lexus IS 300h staat garant voor comfort, efficiëntie en rijplezier.

De verschillende modellen

De Lexus IS modellen zijn een reeks  prachtig vormgegeven en hoogwaardige sedans die het vakmanschap en de toewijding van het merk Lexus laten zien. Elk model in deze serie heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.


Lexus IS 300

De Lexus IS 300 is een toonbeeld van verfijning en prestaties. Met zijn opvallende design, gecombineerd met geavanceerde technologie en comfortabele interieur, heeft deze sedan veel te bieden aan veeleisende automobilisten. Of je nu op zoek bent naar de krachtige acceleratie van de Lexus IS300 2JZ-motor of juist een meer recent model zoals de Lexus IS 300 uit 2017, de keuze is aan jou. De IS 300 beschikt over een uitstekende balans tussen luxe en sportiviteit, waardoor elke rit een genot wordt. De Lexus IS 300 is een elegante en dynamische sedan die rijplezier naar een hoger niveau tilt. Met zijn krachtige motor en uitstekende rijdynamiek biedt de Lexus IS 300 een opwindende en responsieve rijervaring. Deze luxueuze sedan heeft een tijdloos ontwerp en beschikt over geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen in het interieur. Of je nu op zoek bent naar een sportieve rit of een comfortabele reis, de Lexus IS 300 voldoet aan al je verwachtingen en meer.



Lexus 250

De Lexus 250 serie biedt een veelzijdige en verfijnde rijervaring. Met verschillende uitvoeringen en opties, waaronder de sportieve Lexus IS 250 en de luxe versie van de 2010 Lexus IS 250. De Lexus 250 is een betrouwbare en stijlvolle sedan die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. Met zijn evenwichtige prestaties en verfijnde interieur is de Lexus IS 250 een genot om in te rijden. De Lexus IS 250 beschikt over geavanceerde technologieën, waaronder een Android Auto systeem, waarmee je naadloos verbinding kunt maken met je smartphone. De krachtige motor levert een soepele acceleratie en maakt elke rit plezierig. Of je nu in de stad cruist of lange afstanden aflegt, de Lexus 250 staat garant voor comfort en stijl. En Als je graag het dak open wilt gooien kan dat met de Lexus IS 250 Cabrio!


Lexus IS 200

De Lexus IS 200 is een tijdloze en elegante sedan die een uitstekende mix van luxe en prestaties biedt. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige afwerking is de IS 200 een lust voor het oog. Met zijn wendbare rijeigenschappen en doordachte ontwerp biedt de Lexus IS 200 een opwindende rijervaring. De IS 200 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de sportieve Lexus F Sport variant en de praktische Sportcross.  Of je nu een gebruikte Lexus IS 200 uit 2004, de sportieve Lexus IS 200t F, of juist de praktische Lexus IS 200 Sportcross zoekt, er zijn verschillende varianten van de Lexus IS 200 te koop bij Louwman. Kom naar de showroom of neem contact op met onze verkoop adviseurs. 


Sportieve sedan met V8 motor

De Lexus IS 500 is een sportieve sedan die een krachtige V8 motor combineert met luxe en verfijning. Met zijn opvallende uiterlijk en indrukwekkende prestaties is deze auto een droom voor autoliefhebbers. Met de Lexus IS 500 F Sport Performance en Lexus IS 500 F Sport Performance Premium zijn er verschillende uitvoeringen om aan je wensen te voldoen. Deze modellen bieden niet alleen een verbluffende acceleratie en dynamische rijervaring, maar zijn ook uitgerust met geavanceerde technologieën en luxe voorzieningen. Al met al nog meer sportieve flair

Kenmerken van deze auto

De Lexus IS 250 is uitgerust met handige functies die elke rit aangenamer maken. Met Android Auto integratie kun je je smartphone gemakkelijk verbinden en toegang krijgen tot je favoriete apps en navigatie instructies. Het interieur van de Lexus IS 300h is doordacht ontworpen met hoogwaardige materialen en biedt een comfortabele en stijlvolle omgeving. Als een toonaangevend Japans automerk staat Lexus bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de Lexus IS 200 is geen uitzondering. Met een krachtige motor en geavanceerde technologieën, zoals Apple CarPlay upgrade, voldoet de Lexus IS 300 aan de behoeften van moderne automobilisten. Of je nu op zoek bent naar luxe, prestaties of innovatie, deze Lexus modellen hebben het allemaal.


De Lexus IS heeft een rijke geschiedenis sinds zijn debuut in 1998 als onderdeel van de eerste generatie. Sindsdien heeft het model een evolutie doorgemaakt, waarbij de tweede generatie geavanceerde functies introduceerde die het rijden naar een hoger niveau brachten. Een opvallende toevoeging aan de line-up was de Lexus IS 300h, een hybride variant die zowel brandstofefficiëntie als prestaties bood. In latere iteraties, zoals de derde generatie, is de Lexus IS blijven innoveren met geavanceerde technologieën. Functies zoals cruise control, Android Auto en Apple CarPlay werden geïntroduceerd om het rijcomfort en de connectiviteit te verbeteren. Bovendien werd het veiligheidssysteem van Lexus verder verbeterd om bestuurders en passagiers te beschermen tijdens hun reizen.

De Lexus IS heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen in de wereld van sportsedans, waarbij het balanceren van luxe, prestaties en betrouwbaarheid centraal staat. De naam "Toyota Altezza" werd gebruikt voor de Japanse markt en legde de basis voor de wereldwijde Lexus IS-serie. Al meer dan twee decennia biedt de Lexus IS een opvallende combinatie van stijl, innovatie en rijplezier. Met elke generatie heeft Lexus zich blijven ontwikkelen om aan de verwachtingen van veeleisende automobilisten te voldoen. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor dit model, aangezien het merk blijft streven naar het leveren van geavanceerde technologieën en een uitzonderlijke rijervaring.
 
sluiten
 
resultaten tonen