Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Lexus GS

Hybride en vermogen in één stijlvol design

Maak kennis met de nieuwe Lexus GS. Al sinds 1993 is dit de zakelijke sedan uit de hogere middenklasse met een fantastische uitstraling en uitmuttende rijprestaties. Ook voor de ontwikkeling van deze nieuwe generatie GS legde Lexus de lat hoog. Zo werden er in totaal 1,5 milijoen testkilometers afgelegd, werden er aan het interieur 2.000 manuren besteed en nam het ontwerp voor de perfecte bestuurdersstoel maar liefst vijf jaar in beslag.

De Lexus GS is niet alleen heel erg stijlvol, maar ook comfortabel en standaard rijk uitgerust met onder andere een automaat, cruise control en climate control. Bovendien is de GS zeer zuinig in het brandstofverbruik. Uniek in zijn klasse en verkrijgbaar als GS 300h en GS 450h model bij onze Lexus-vestigingen. Neem voor meer informatie contact op met uw verkoopadviseur of vraag online uw proefrit of offerte aan!
v.a. € 48.695,-