Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

 • Vertrouwde kwaliteit & service
 • Bijna 100 jaar ervaring
 • Een nog breder aanbod
 • Meest complete service
 • Service card
Sluit dit bericht
 
 

Lexus GS 450h

Adembenemende acceleratie en pure snelheid met de krachtigste Full Hybrid Sedan

Met de nieuwe Lexus GS 450h Hybrid combineert u een zelfverzekerd en dynamisch design met perfecte rijeigenschappen, innovatieve technologieën en een ruim interieur. Als grote broer van de GS 300h is de GS 450h voorzien van een 3,5 liter V6 Atkinson Cycle benzinemotor en een elektromotor met een gecombineerd vermogen van maar liefst 345 pk. Wilt u de 450h zelf ontdekken? Plan hier uw proefrit of vraag uw offerte aan.
v.a. € 64.295,-

Een design en een rijprestatie om van te genieten

Lexus GS 450h 2017 neus grille
De GS 450h Hybrid is een adembenemende auto om in te rijden. Met de tweede generatie van onze Full Hybrid aandrijflijn accelereert de auto in slechts 5,9 seconden met veel souplesse van 0 tot 100 km/u. De nieuwe GS biedt u met vier rijmodi de mogelijkheid om de rijeigenschappen af te stemmen op de omstandigheden, terwijl het aerodynamische design een belangrijke factor is in de voortreffelijk stabiele wegligging.

De Lexus GS 450h is er in zes verschillende uitvoeringen:
 • Business Line
 • Business Line Pro
 • Luxury Line 17 inch
 • Luxury Line 18 inch
 • F SPORT LINE
 • President Line 18 inch
Een nieuw ontwikkelde voor- en achterwielophanging staat garant voor een even comfortabel als sportief weggedrag, mede mogelijk gemaakt door een nieuw, stijver chassis. Geavanceerde hulpsystemen staan de bestuurder vooral in de meest kritische situaties terzijde. Veel van de hoogtechnologische functies kunnen worden bediend via de intuïtieve Remote Touch controller, die daarmee van groot belang is voor de rijbeleving.
Lexus GS 450h 2017 zwart voorzijde
Lexus GS 450h rood bovenzijde

Krachtige Full Hybrid technologie

Lexus GS 450h interieur rijmodi
De GS 450h Hybrid borduurt voort op een decennium van toonaangevende Full Hybrid Technologie. Dat komt onder meer tot uiting in voortreffelijke prestaties, zoals een vloeiende acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 5,9 seconden. Een geraffineerde combinatie van een 3,5 liter benzinemotor met directe injectie en een krachtige elektromotor is goed voor een indrukwekkend vermogen van 345 pk. Het brandstofverbruik is met maar liefst 20% verlaagd tot 5,9 l/100 km, met CO2-emissies van 137 g/km.

Vier rij modi

Kiest u voor de EV (Electric Vehicle) modus, dan verbruikt de GS 450h Hybrid geen brandstof en blijven schadelijke emissies achterwege. Bovendien rijdt u vrijwel geruisloos. Dit geldt zowel tijdens het optrekken, als bij rijden met lage snelheden. Gaat u harder rijden, dan wordt soepel de benzinemotor ingeschakeld en werken beide krachtbronnen in volmaakte harmonie samen. Voor een krachtige tussentijdse acceleratie bij hogere snelheden wordt de elektromotor gebruikt om extra vermogen te leveren. De hybride accu hoeft niet extern te worden opgeladen, aangezien energie die vrijkomt tijdens het remmen, wordt opgevangen en opgeslagen in de hybride accu.

De GS 450h Hybrid is 's werelds eerste achterwielaangedreven premium sedan met een Full Hybrid aandrijflijn, die bestaat uit een elektromotor en een benzinemotor met D-4S directe injectie, Deze Atkinson Cycle verbrandingsmotor reduceert energieverliezen in het in- en uitlaattraject en zet de energie van de verbranding efficiënter om in vermogen. Dit is dan ook de ideale krachtbron om maximaal te kunnen profiteren van de brandstof besparende voordelen van onze Full Hybrid technologie.

Lexus GS 450h interieur
Lexus GS 450h airco
Lexus GS 450h 2017 Navigatiebediening
Lexus GS 450h mark levinson

Stijlvol in- en exterieur

Het in- en exterieur van de GS 450h Hybrid is standaard rijk uitgerust met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Bi-Xenon koplampen, Smart Entry & Start System, parkeerhulpcamera en 's werelds breedste multimedia display met een maar liefst 12,3 inch LED kleurenscherm. 

In het interieur is plaats voor vijf passagiers inclusief bagage. Naast de extra bagageruimte beschikt de GS 450h ook over een Mark Levinson® audio systeem en kunt u kiezen uit verschillende interieur- en kleurcombinaties. Wilt u meer weten? Vraag het uw verkoopadviseur of vraag hieronder uw offerte of proefrit aan.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij de GS 450h Hybrid voorop. Tijdens elke rit zorgt een uitgebreide reeks veiligheids - en hulpsystemen voor optimale bescherming van alle passagiers. Tegelijkertijd dragen diverse dynamische controlesystemen onder alle omstandigheden bij aan een zelfverzekerd rijgedrag. In de GS 450h Hybrid beschikt u over baanbrekende innovaties als Lexus Night View, dat in het donker de rijweg in beeld brengt op het multi-display. Een ander voorbeeld is de Blind Spot Monitor, een systeem dat u attent maakt op medeweggebruikers in de rijbaan naast u.

Aan boord genieten u en uw passagiers bescherming van tien airbags en veiligheidsgordels met gordelspanners. Daarnaast is ons Advanced Pre-Crash Safety System er niet alleen om u te waarschuwen voor potentieel gevaar, maar om ook corrigerend op te treden als dat nodig mocht zijn. Dankzij nuttige functies als het Head-Up Display en het Driver Monitoring System wordt u als bestuurder bovendien geholpen om te allen tijde uw blik op de weg te houden. In het donker wordt u daarbij terzijde gestaan door intelligente koplampverlichting, die met bochten meedraait en de rijbaan op die manier beter verlicht.

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan

Prestaties & maten

Tankinhoud
66 liter
Acceleratie 0-100 km/u
5,9 sec
Verbruik snelweg
5 - 5,7 L/100km
CO2 uitstoot
137 - 145 gr/km
Topsnelheid
250 km/u
Verbruik stad
6,5 - 6,9 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,9 - 6,2 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4.850mm
 
2.850mm
 
1.455mm
 
2.085mm