Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Lexus GS

De Lexus GS is geschikt voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een luxueuze en comfortabele rijervaring. Met zijn krachtige motoren, verfijnd interieur en geavanceerde technologieën biedt de GS een combinatie van prestaties en elegantie. Wat betreft de Lexus Hybrid, het is zeker de moeite waard. Met een hybride aandrijflijn profiteert u van zowel benzine- als elektromotor, wat resulteert in verbeterde brandstofefficiëntie en lagere emissies. Bovendien biedt Lexus een uitstekende betrouwbaarheid en hoge kwaliteit, waardoor de aankoop van een Lexus Hybrid een verstandige keuze kan zijn voor diegenen die milieubewust willen rijden zonder concessies te doen aan luxe en prestaties.


Lexus GS te koop bij Louwman

Bij Louwman kunt u de Lexus GS kopen. Louwman is een gerenommeerde dealer van het merk Lexus en biedt veel modellen aan, waaronder de Lexus GS. U kunt contact opnemen met Louwman voor meer informatie over de beschikbaarheid en de Lexus GS prijs. Ons deskundige verkoopteam kan u begeleiden bij het vinden van de juiste uitvoering en opties die aan uw behoeften voldoen. Er staat vast en zeker een Lexus GS te koop die bij je past. Bezoek de website van Louwman voor een volledig overzicht van het aanbod.


De praktische Lexus GS 450h

De Lexus GS 450h is een luxueuze touring sedan met een hybride aandrijving. Het model, geproduceerd tussen 2012 en 2018, combineert een krachtige benzinemotor met een elektromotor voor indrukwekkende brandstofefficiëntie. Met een vermogen van 345 pk accelereert de Lexus GS450h van 0 naar 100 km/u in 5,4 seconden en bereikt een topsnelheid van 250 km/u. Het interieur biedt luxe materialen, comfortabele stoelen en geavanceerde technologie zoals een twaalf luidspreker-audiosysteem en diverse assistentiesystemen voor veiligheid. Hoewel de Lexus GS450h niet meer als nieuwe auto wordt verkocht in Nederland sinds 2019, kan het nog beschikbaar zijn als occasion, met prijzen tussen de 46.150 en 56.100 euro. Andere vermeldenswaardige modellen zijn de Lexus GS 450h 2010 en de 2016 Lexus GS 450h.

Alternatieven voor de Lexus GS 450h in de luxe klasse zijn onder andere de Mercedes E-klasse en de BMW 5-serie, hoewel deze vaak duurder zijn.

Voordelen van deze hybride

De Lexus GS is een luxueuze Japanse sedan die sinds 2012 op de markt is en een sterke focus legt op hybride-aandrijving. Met zijn vierde generatie biedt de Lexus GS  niet alleen comfort, dynamiek en betrouwbaarheid, maar ook een uitgebreide reeks hybride-opties voor milieubewuste bestuurders. De  Lexus GS hybrid hybride modellen, zoals de Lexus GS 300h en Lexus GS 450h, combineren naadloos benzine- en elektromotoren om een lager brandstofverbruik en verminderde CO2-uitstoot te realiseren. Deze technologie maakt de Lexus GS Hybrid een toonaangevende keuze voor diegenen die streven naar een meer duurzame en efficiënte vorm van autorijden, zonder concessies te doen aan luxe en prestaties. 

Lexus GS 300

De Lexus GS 300 is een benzine sedan met een maximaal vermogen van 133 kilowatt. Het brandstofverbruik varieert tussen 4,4 en 4,9 liter per 100 kilometer, afhankelijk van de bandenmaat, en heeft over het algemeen lage onderhoudskosten. Met een volle tank kan de GS 300 een bereik hebben van 1.320 tot 1.500 kilometer. Het toegestane trekvermogen voor geremde aanhangwagens is maximaal 500 kilogram. Let op dat de Lexus 300 GS een benzineversie is en geen hybride aandrijflijn heeft zoals de Lexus GS 300h.

De GS 300 ook in hybride

De Lexus GS 300h is een hybride sedan die voor het eerst werd geïntroduceerd als Lexus GS 300h 2014.. Het model heeft sindsdien positieve beoordelingen ontvangen, met een uitgebreide test Lexus GS 300h. De Lexus GS 300h biedt een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie. Met zijn krachtige benzinemotor van 133 kW en elektromotor van 105 kW, levert de GS 300h een gecombineerd vermogen van 223 pk. Dit zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring. De brandstofefficiëntie van de GS 300h varieert tussen 4,4 en 4,9 liter per kilometer, afhankelijk van de bandenmaat. Het model is ook bekend om zijn lage onderhoudskosten, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor eigenaren. Of je nu op zoek bent naar een Lexus GS 300h occasion of een Lexus GS 300h 2017, de GS 300 h biedt comfort, betrouwbaarheid en een aantrekkelijk rijbereik.

GS F Lexus uitvoering

De Lexus GS F is een high-performance sedan die de perfecte combinatie biedt van luxe en sportiviteit. Het wordt aangedreven door een indrukwekkende 5,0-liter V8-motor die maar liefst 467 pk en 389 lb-ft koppel levert. Met een achttraps automatische transmissie en achterwielaandrijving accelereert de GS F Lexus snel en soepel. Het opvallende exterieur design wordt geaccentueerd door aerodynamische elementen, zoals de carbonfiber achterspoiler en de grote luchtinlaten. Het interieur van de GS F Lexus is voorzien van hoogwaardige materialen, sportieve accenten en comfortabele sportstoelen. Daarnaast beschikt het over geavanceerde technologieën en veiligheidsvoorzieningen. Met zijn prestaties en luxueuze uitstraling is de Lexus GS F een ideale keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar opwinding en verfijning op de weg.

Sport lines van de GS

De Lexus GS 250 F Sport en de Lexus GS 300h F Sport worden aangedreven door een krachtige benzinemotor met 351 pk en een koppel van 380 Nm. Het brandstofverbruik varieert afhankelijk van factoren zoals rijstijl en verkeersomstandigheden, met een gemiddeld verbruik van 9,5 tot 10,5 liter per 100 kilometer. Het bereik van de Lexus GS F Sport hangt af van de brandstoftank capaciteit en het verbruik, met een geschatte afstand van 700 tot 800 kilometer bij gemiddeld gebruik. Het wordt echter niet aanbevolen om met de GS F Lexus aanhangwagens te trekken. De onderhoudskosten kunnen variëren, maar zijn over het algemeen hoger vanwege de sportieve aard en de behoefte aan gespecialiseerd onderhoud. De Lexus GS F Sport 2016 biedt een perfecte combinatie van sportieve prestaties en luxe, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor autoliefhebbers.
 
sluiten
 
resultaten tonen