Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Kia rio, bekijk alle occasions | Louwman

De Kia Rio is een populaire auto in het compacte segment en wordt over het algemeen beschouwd als een goede auto. Het biedt een comfortabele rijervaring en heeft een degelijke bouwkwaliteit. De betrouwbaarheid van de Kia Rio wordt over het algemeen als goed beoordeeld. De prijs van een Kia Rio varieert afhankelijk van het gekozen model en de extra opties, maar over het algemeen is het een betaalbare auto in vergelijking met andere modellen in dezelfde klasse. Wat betreft brandstofefficiëntie scoort de Kia Rio redelijk goed. Het heeft een zuinige motor die een acceptabel brandstofverbruik levert. Hoewel het geen hybride is, kan het rijden op benzine of diesel, afhankelijk van het specifieke model. Wat betreft de turbo, niet alle Kia Rio-modellen hebben een turbomotor. Het hangt af van het specifieke motorvermogen en de uitvoering van het voertuig. Sommige modellen hebben een turbomotor voor extra vermogen en prestaties, terwijl andere modellen een atmosferische motor hebben. Het is raadzaam om specifieke motoropties te controleren bij het kiezen van een Kia Rio.


De Kia Rio te koop bij Louwman

Bij Louwman vind je de Kia Rio te koop, een populaire keuze voor autobestuurders die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle auto. Of je nu een nieuwe Kia Rio wilt kopen of op zoek bent naar een gebruikte Kia Rio, bij Louwman heb je verschillende opties. De Kia Rio prijs varieert afhankelijk van het model en de specificaties die je kiest. Louwman biedt transparante prijzen en helpt je graag bij het vinden van de juiste Kia Rio die binnen jouw budget past. Bezoek de Louwman-showroom of bekijk het aanbod online om de prijzen en beschikbaarheid van de Kia Rio te ontdekken, dan kun je een Kia Rio kopen die aan jouw wensen voldoet.


Kia Rio occasion bij Louwman

Bij Louwman kun je terecht voor een groot aanbod aan Kia Rio occasions. Of je nu op zoek bent naar een Kia Rio 2014 occasion of een Kia Rio 2016 occasion, bij Louwman vind je veel occasion Kia Rio modellen en bouwjaren om uit te kiezen. De Kia Rio occasion biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Bovendien kun je bij Louwman ook terecht voor extra opties, zoals velgen Kia Rio, om de auto naar jouw wensen aan te passen. Met het brede assortiment aan Kia Rio tweedehands modellen vind je bij Louwman gegarandeerd een geschikte tweedehands Kia Rio die past bij jouw budget en rijbehoeften.


De nieuwste Kia Rio 2022

De Kia Rio 2022, een auto vol pit en karakter, is speciaal ontworpen met jou in gedachten. Stap in en laat je verrassen door het ruime en gastvrije interieur, dat een scala aan slimme features biedt voor comfort, plezier en connectiviteit. Bovendien zit de 2022 Kia Rio boordevol praktische handigheidjes, zoals de volledig vlak neerklappende 60:40 gedeelde achterbank, waardoor je gemakkelijk extra bagageruimte kunt creëren. Als kers op de taart biedt de Kia Rio 2022 duizend-en-een slimme details die je zullen overtuigen. Als je op zoek bent naar nog meer sportieve prestaties en stijl, kun je kiezen voor de Kia Rio GT Line 2022, die een extra dosis sportiviteit toevoegt aan het geheel. Wat betreft de motoropties, de Kia Rio 1.2 2022 is een populaire keuze, en de hatchback-uitvoering van de Kia Rio 2022 hatchback biedt een veelzijdige en praktische optie. Ongeacht je keuze, geniet je van de gemoedsrust dankzij de onovertroffen 7 jaar garantie, die het bewijs is van de pure kwaliteit van de Kia Rio 2022.


Kia Rio ook beschikbaar als Sedan

De Kia Rio is in Nederland alleen verkrijgbaar als hatchback, maar buiten ons land bestaat er ook een Kia Rio Sedan, waaronder de Kia Rio Sedan uit 2017 en de Kia Rio Sedan uit 2018. De huidige, vierde generatie Kia Rio werd in september 2016 geïntroduceerd. In Nederland is alleen de hatchback verkrijgbaar, maar in de Verenigde Staten wordt ook de sedanversie van de Kia Rio aangeboden. De Kia Rio Sedan deelt zijn basis met de hatchback en heeft hetzelfde frontontwerp. Daarnaast is er een andere sedanversie van de Kia Rio voor de Russische en Chinese markten. De recent vernieuwde Kia Rio Sedan heeft wijzigingen aan de voorkant, nieuwe koplampen en een herontworpen bumper. De Kia Rio Sedan, biedt dezelfde motoropties als de Kia Rio hatchback, zoals de 1.4 MPi-motor en de krachtige 1.6 MPi-motor. Zowel handgeschakelde versnellingsbakken als automatische transmissies zijn beschikbaar voor de sedanuitvoeringen van de sedan Kia Rio.


Handgeschakeld of als automaat

Standaard wordt de Kia Rio handgeschakeld uitgerust, maar voor wie de voorkeur geeft aan een automaat, is er ook de Kia Rio automaat. In de derde generatie van de Kia Rio, na de facelift, biedt deze automaat met 7-traps dubbele koppeling een extra snelle en vrijwel onmerkbare overgang tussen versnellingen. Als je op zoek bent naar een sportieve uitvoering van de Kia Rio, dan is de Kia Rio GT Line Automatic een goede keuze. Deze onderscheidt zich onder andere door sportieve bumpers, lichtmetalen wielen en kunstlederen bekleding.  Als je geïnteresseerd bent in een Kia Rio tweedehands automaat, kun je ook kijken naar een Kia Rio automaat occasion of een Kia Rio occasion automaat. Voor degenen die specifiek op zoek zijn naar een Kia Rio GT-Line met automatische transmissie, is de Kia Rio GT Line Automatic een interessante optie. Helaas is er geen specifieke snelle Kia Rio Sport-variant beschikbaar.


Andere uitvoeringen van de Kia Rio

Naast de standaarduitvoering van de Kia Rio zijn er ook diverse andere uitvoeringen beschikbaar. Deze varianten bieden extra opties en functionaliteiten om aan verschillende behoeften en voorkeuren van autobestuurders te voldoen. Van sportieve GT Line-modellen tot hybride en elektrische opties, er is een Kia Rio-uitvoering voor iedereen.


De Kia Rio DynamicLine

De Kia Rio DynamicLine is een speciale uitvoering van de Kia Rio met extra dynamische kenmerken en stijlvolle accenten, Kia Rio ecodynamics. Deze variant, bekend als de Kia Rio DynamicLine, biedt een unieke combinatie van sportiviteit en comfort. Daarnaast is er ook de Kia Rio Dynamic Plus Line, die nog meer luxe en geavanceerde functies toevoegt aan het interieur en exterieur van de auto. De Kia Rio DynamicLine en Dynamic Plus Line zijn ontworpen om een opvallende uitstraling te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van moderne rijders.

Sportievere Kia Rio GT Line

De sportieve variant van de Kia Rio wordt aangeduid als de Kia Rio GT Line. De Kia Rio GT Line combineert stijlvol design met sportieve accenten, zowel aan de buitenkant als in het interieur. Met zijn opvallende details, zoals sportieve bumpers, lichtmetalen wielen en een sportieve uitstraling, biedt de Kia Rio GT Line een dynamische rijervaring. Voor het jaar 2022 is er ook de vernieuwde Kia Rio GT Line 2022, die mogelijk extra updates en verbeteringen bevat ten opzichte van voorgaande modellen. De Kia Rio GT Line 2021 is een voorgaand model dat ook sportieve kenmerken biedt, zoals een opvallend exterieurontwerp en sportieve accenten in het interieur. Daarnaast is de Kia Rio GT Line automatic verkrijgbaar, deze heeft een automatische transmissie, wat bijdraagt aan het gemak en het plezier van het rijden.

Kia Rio hybride, beter voor milieu

Kia heeft bewezen dat auto's zowel zuinig als milieuvriendelijk kunnen zijn, zonder concessies te doen aan stijl en praktisch nut. De nieuwe Kia Rio Hybrid is hiervan het bewijs. Deze dynamische en ruime auto combineert verrassend vlotte en zuinige technologieën, zoals de Mild Hybrid Kia Rio (MHEV) aandrijving en de intelligente manuele transmissie (iMT). Met de Kia Rio hybride, inclusief de Kia Rio 2021 hybrid, geniet je van een milieuvriendelijke rijervaring. Daarnaast is de Kia Rio hybride occasion een aantrekkelijke optie. 

De Kia Rio heeft inmiddels meerdere generaties gekend. De eerste generatie Kia Rio kwam op de markt en werd goed ontvangen. Deze compacte auto bood een combinatie van stijl, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De tweede generatie Kia Rio bouwde voort op het succes van zijn voorganger en introduceerde verbeterde functies en een moderner design. De derde generatie Kia Rio bracht opnieuw vernieuwing met zich mee, met een verfijnder interieur en geavanceerde technologieën. Nu, met de komst van de nieuwe Kia Rio, zien we een evolutie van deze populaire auto. De nieuwste generatie Kia Rio is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne autobestuurders, met verbeterde prestaties, efficiëntie en comfort. De Kia Rio blijft een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte en betrouwbare auto.
 
sluiten
 
3 resultaten tonen