Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Kia Picanto, bekijk de tweedehands modellen | Louwman

De Kia Picanto is een goede auto binnen zijn klasse, bekend om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Bij het overwegen van een Kia Picanto is het belangrijk om te letten op regelmatig onderhoud, eventuele bekende problemen en om een proefrit te maken. De brandstofefficiëntie van de Kia Picanto is over het algemeen goed, maar kan variëren afhankelijk van de motorisering en het rijgedrag. Modellen met een kleinere motor of de elektrische variant, de Kia Picanto EV, kunnen nog zuiniger zijn. De levensduur van een Kia Picanto varieert, maar met goed onderhoud en servicebeurten kan de auto vele kilometers meegaan.


De Kia Picanto te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we een breed scala aan Kia Picanto's te koop, waaronder nieuwe modellen,  Kia Picanto occasion en Kia Picanto tweedehands voertuigen. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een nieuwe Kia Picanto, een Kia Picanto occasion of een tweedehands model. We hebben verschillende opties beschikbaar om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. De Kia Picanto is populair vanwege zijn compacte formaat, zuinigheid en betrouwbaarheid. Bezoek onze showroom en ontdek de diverse Kia Picanto's die we aanbieden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Kia Picanto.


Kia Picanto occasions bij Louwman

Bij Louwman kun je terecht voor een Kia Picanto occasion. Als gerenommeerde dealer hebben we een grote keuze uit betrouwbare Kia Picanto's beschikbaar. Louwman heeft diverse Kia Picanto occasions waaruit je kunt kiezen. Met onze expertise en ervaring kun je erop vertrouwen dat je bij Louwman een hoogwaardige Kia Picanto tweedehands zult vinden die aan jouw behoeften en budget voldoet. Ontdek het ruime aanbod en maak vandaag nog een proefrit bij Louwman!

Ook als tweedehands automaat beschikbaar

Bij Louwman hebben we ook een ruim aanbod aan Kia Picanto automaat occasions. Dus als je op zoek bent naar een Kia Picanto automaat occasion, ben je bij hen aan het juiste adres. We hebben verschillende Kia Picanto's automaat tweedehands beschikbaar, waardoor je kunt genieten van het gemak en comfort van een automaat. Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden van een tweedehands Kia Picanto automaat!


Populaire Kia Picanto uit 2012

De Kia Picanto 2012 is een populaire keuze als tweedehands auto, met veel vraag naar een Kia Picanto 2012 occasion. Dit model staat bekend om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Bij het zoeken naar een Kia Picanto 2012 tweedehands exemplaar of Kia Picanto 2012 occasion is het van belang om te letten op verschillende aspecten, zoals de kilometerstand, de staat van onderhoud en eventuele bekende problemen. Wat betreft de Kia Picanto 2012 verbruik, varieert dit afhankelijk van de motorisering en het rijgedrag. Over het algemeen staat de Kia Picanto 2012 bekend om zijn goede verbruikscijfers. Het is echter altijd verstandig om specifiek te kijken naar het verbruik van het betreffende Kia Picanto 2012 model. 


Oudere modellen van de Kia Picanto

De Kia Picanto is beschikbaar in verschillende bouwjaren, waaronder de Kia Picanto 2004,  Kia Picanto 2005, Kia Picanto 2006, Kia Picanto 2007, Kia Picanto 2008, Kia Picanto 2009, Kia Picanto 2010. Elk van deze modellen heeft zijn eigen kenmerken en mogelijke verschillen. De Kia Picanto 2004 was een vroege introductie van het model en is iets eenvoudiger qua uitrusting en technologie in vergelijking met latere modellen. De Kia Picanto 2005 en de opvolgende jaren, zoals de Kia Picanto 2006, Kia 2007 Picanto , Kia Picanto 2008 en Kia Picanto 2009, kunnen enkele verbeteringen en updates hebben gekregen op het gebied van uitrusting, veiligheidsvoorzieningen en comfort. De Kia Picanto 2010 kan mogelijk enkele veranderingen en vernieuwingen hebben ondergaan in vergelijking met de eerdere jaren. Dit kan omvatten verbeterde technologie, vernieuwd interieurontwerp en mogelijk ook efficiëntere motoren.


Andere uitvoeringen van de Kia Picanto

Ontdek de veelzijdigheid van de Kia Picanto met zijn verschillende uitvoeringen. De sportieve Kia Picanto GT-Line straalt kracht uit met zijn opvallende design en sportieve details. Voor een stoere en avontuurlijke uitstraling is er de Kia Picanto X-Line met zijn SUV-achtige kenmerken. Wie op zoek is naar ultiem comfort en luxe kan kiezen voor de Kia Picanto Dynamic Plus Line, met hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën.


De Kia Picanto Dynamic Plus Line

De Kia Picanto Dynamic Plus Line 2021 en Kia Picanto Dynamic Plus Line 2022 zijn luxe uitvoeringen binnen de derde generatie van de Picanto. Met hun verfijnde design en hoogwaardige afwerking bieden deze varianten een comfortabele en stijlvolle rijervaring. Het interieur is uitgerust met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waaronder een breed scala aan connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.Met keuze uit verschillende krachtige benzinemotoren, inclusief een turbomotor, combineert de Kia Picanto Dynamic Plus Line prestaties met comfort en luxe. Deze uitvoering is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en goed uitgeruste stadsauto.

De sportieve Kia Picanto GT Line

De Kia Picanto GT-Line, onderdeel van de derde generatie, heeft een sportief karakter met opvallende rode accenten, unieke bumpers en sportieve wielen. Met keuze uit diverse benzinemotoren, variërend in vermogen van 67 pk tot 100 pk, biedt de Kia Picanto GT een dynamische rijervaring. Het interieur van de Kia Picanto GT-Line is voorzien van speciale details en afwerking elementen die het sportieve karakter benadrukken. Met zijn opvallende uitstraling en geavanceerde functies is de Kia Picanto GT Line een uitstekende keuze voor liefhebbers van een sportieve stadsauto. cBent u op zoek naar een Kia Picanto GT-Line occasion? Bij ons vindt u een ruim aanbod van Kia Picanto GT Line occasions. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden van een Kia Picanto GT Line occasion.

De complete Kia Picanto X Line 

De Kia Picanto X-Line, ook behorend tot de derde generatie, heeft een SUV-achtige uitstraling en biedt een unieke rijervaring. Met zijn verhoogde wielophanging, zwarte spatbordverbreders, speciale bumpers en grotere wielen, combineert deze uitvoering stijl met functionaliteit. De Kia X Line Picanto biedt de mogelijkheid om op avontuur te gaan met extra bodemvrijheid en een robuustere uitstraling. De Kia Picanto X-Line 2022 is een recente toevoeging aan het modellengamma. Als alternatief is er ook de Kia Picanto X-Line 2018, die dezelfde kenmerken en uitstraling heeft, maar wellicht tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar is als occasion.

Uitvoeringen met een automaat

De meeste varianten van de Kia Picanto zijn standaard uitgerust met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Echter, er bestaat wel degelijk een Kia Picanto met een automatische transmissie. Hoewel de Kia Picanto automaat minder vaak voorkomt, is het wel verkrijgbaar. De eerste twee generaties van de Picanto automaat waren uitgerust met een 4-traps automaat, terwijl de latere generaties beschikken over een 5-versnellingsbak in de automaat-uitvoering. Als je geïnteresseerd bent in een Kia Picanto automaat nieuw, is het raadzaam om bij Louwman te informeren naar de beschikbaarheid van de nieuwste modellen met automatische transmissie.

Verschillende uitvoeringen van de motor

De Kia Picanto biedt veel opties aan motoruitvoeringen om aan verschillende behoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit krachtige opties zoals de Kia Picanto 1.2 en de Kia Picanto 1.6 voor een dynamische rijervaring. Voor een efficiëntere rit zijn er de Kia Picanto 1.0, kia Picanto 1.2 CVVT en de Kia Picanto 1.0 CVVT met geavanceerde brandstofbesparende technologieën. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare keuze, is een Kia Picanto 1.2 occasion wellicht een interessante optie?
 
sluiten
 
16 resultaten tonen