HomeActiesSuzuki actiesDe nieuwe IGNIS /// Suzuki's Ultra Compact SUV
 

De nieuwe IGNIS /// Suzuki's Ultra Compact SUV

 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


 

Stoer, veelzijdig, uniek

De strakke lijnen, de outdoor-stijl en de details uit het verleden maken van de Ignis een hedendaags design-icoon. De strakke lijnen, outdoor-style, veel aandacht voor kleurrijke details en een modern design met retro-elementen.

De standaarduitrusting van de Ignis bestaat onder meer uit elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, handbediende airconditioning, een radio/CD/MP3-speler met Bluetooth, zes airbags en 15 inch stalen velgen met wieldoppen. Verder heeft ‘ie altijd meegespoten buitenspiegelkappen en bumpers.

De basisuitvoering luistert naar de naam Comfort, terwijl de twee duurdere varianten Select en Stijl heten. Ten slotte biedt Suzuki tijdelijk een paar introductie-uitvoeringen aan, namelijk Select Intro en Stijl Intro.

Comfort

Compact & ruim

Strak, functioneel, ruim en persoonlijk. Zo kun je het interieur van de Ignis het best omschrijven. Doordat het ontwerp zo strak mogelijk is gehouden, voelt de Ignis extra ruim aan − zelfs een beetje futuristisch. Het interieur is hoogwaardig afgewerkt.

Veel ruimte van binnen
Dankzij de hoge zitpositie stap je makkelijk in en uit en heb je goed overzicht op de weg. De achterstoelen kun je in de Select- en Stijl-uitvoeringen over een lengte van maar liefst 16,5 centimeter verschuiven, waardoor je óf extra bagageruimte creëert óf nóg meer beenruimte voor de achterpassagiers.

Multimedia
Op de Select- en Stijl-uitvoeringen heb je het geavanceerde audiovisual 7" Smartphone linkage touch display met DAB+- radio, AUX-input, USB-poort, SD card-slot en Bluetooth® tot je beschikking. De beelden van de achteruitrijcamera worden direct op de display weergegeven zodra je de achteruitversnelling inschakelt. De Stijl-uitvoering voegt daar navigatie met een SD card aan toe en heeft twee aanvullende tweeters voor het beste geluid onderweg.

Techniek & veiligheid

Schoon, zuinig en voordelig in gebruik

De nieuwe Ignis komt met een 1.2-liter DualJet-benzinemotor en heeft een maximumvermogen van 66 kW (90 pk) bij 6.000 t.p.m. en 120 Nm koppel bij 4.400 t.p.m. Met dit vermogen gaat ook een uitstekende zuinigheid gepaard: 1 op 21,7 gemiddeld* met een CO2-uitstoot van slechts 104 g/ km gemiddeld*.

Vergeet vooral de Smart Hybrid aandrijving van de Ignis niet. Deze is namelijk nog zuiniger! Deze versie rijdt 1 op 23,3 gemiddeld* en heeft een CO2-uitstoot van slechts 97 g/km gemiddeld*.

  • Meer dan genoeg vermogen en toch zuinig
  • De kleine verbrandingsruimte en efficiënte wijze van koeling zorgen voor optimaal brandstofmanagement
  • Minder wrijving
  • Licht op zijn wielen en compact in formaat

 * Deze zuinigheidstest werd uitgevoerd onder in de Europese richtlijnen voorgeschreven testcondities. Het praktijkverbruik kan daardoor afwijken. Het verbruik is afhankelijk van rijgedrag en weersomstandigheden.

Uitvoeringen