Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeGarantieGarantie op Suzuki occasions
 

Garantie op een Suzuki occasion bij Louwman

Suzuki staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Een Suzuki occasion wordt daarom bij Louwman altijd geleverd met fabrieksgarantie, Suzuki Select Occasion garantie of minimaal 6 maanden BOVAG Garantie*.

Suzuki fabrieksgarantie

Niet voor niets kunt u altijd rekenen op de Suzuki-garantie van 3 jaar (tot een maximum van 100.000 kilometer) op alle modellen. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor onze rekening. Op de lak van Suzuki’s geldt zelfs een garantieperiode van 3 jaar zonder kilometerbeperking.

Suzuki geeft 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit op alle modellen (met uitzondering van het model Jimny, waarvoor een carrosserie-garantie geldt van 6 jaar). We laten niets aan het toeval over om u zo veel mogelijk rijplezier en zorgeloze kilometers te garanderen.

Extra garantie

Het is mogelijk om uw Suzuki fabrieksgarantie te verlengen. Lees hier meer of neem contact op met één van onze Suzuki vestigingen.  

BOVAG Garantie

Elke Suzuki wordt minimaal met 6 maanden BOVAG garantie geleverd door Louwman. Lees hier meer.

Vragen over  garantie voor uw Suzuki?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. 


* Geldt niet voor auto's met een 1-2-3AUTO label.