HomeGarantie
 

Garantie op een occasion van Louwman

Iedere auto van Louwman wordt verkocht met minimaal 6 maanden BOVAG garantie*. Wat houdt deze garantie eigenlijk in? Lees hieronder meer over alle garantiemogelijkheden die Louwman biedt op haar occasions. Deze kunnen verschillend zijn per merk van de gebruikte auto. Klik hieronder op het merk om meer te lezen over de garantie.

BOVAG Garantie

Een occasion van Louwman geeft voor voordelen en zekerheden. Zo heeft u altijd minimaal 6 maanden BOVAG garantie op uw auto. Al jarenlang is BOVAG een begrip in Nederland als het gaat om garantie. Ook als u bij Louwman een occasion koopt profiteert u van de zekerheid die een BOVAG garantie u biedt.

Wat is BOVAG Garantie?
Met BOVAG Garantie heb je minimaal 6 maanden garantie op aankoop op gebruikte auto’s (bij een koopprijs van minimaal € 4.500,-). Wanneer er binnen de garantieperiode bij normaal gebruik gebreken ontstaan zijn deze gedekt binnen de BOVAG Garantie. Dat geldt tevens voor gebreken die op het moment van de koop niet waarneembaar waren. Het voornaamste doel van de garantie is dan ook het dekken van de kosten van verborgen gebreken, want door auto verzekeren tegen verborgen gebreken voorkom je dat je na de koop van een auto plotseling naar de garage moet voor onverwachte reparaties. Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden wordt u uiteraard op passende wijze in uw vervoersbehoefte voorzien. Ook heeft u recht op gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG.

Lees meer over de BOVAG garantie 

 

* Geldt niet voor auto's met een 1-2-3AUTO label.