Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeFinancierenKredietbescherming
 

Kredietbescherming bij Louwman

Nog meer zekerheid met kredietbescherming

Omdat we ervoor willen zorgen dat u vrijwel zorgeloos kunt leven bieden we u de mogelijkheid om het financiële risico van uw lening te verzekeren met een kredietbescherming. Zo bent u verzekert in het geval u bijvoorbeeld onverhoopt zonder werk komt te zitten of arbeidsongeschikt raakt. De kredietbeschermings-verzekering zorgt ervoor dat uw maandelijkse leningsverplichtingen automatisch worden voldaan. De aflossing van uw bestaande lening loopt in dat geval gewoon door.


Bij overlijden wordt uw lening in één keer afbetaald, daar zorgen wij voor. Zo blijven uw nabestaanden niet met schulden zitten. Een geruststellende gedachte voor u en uw familie.

Met de kredietbescherming van Louwman Dealer Group Financial Services bent u dus volledig gedekt voor de risico's van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Wilt u meer informatie over deze aanvullende bescherming, neem dan gerust contact met ons op.

Algemene voorwaarden kredietbescherming

Vragen & contact

Wilt u meer weten over de kredietbescherming die we u kunnen bieden? Onze financiële adviseurs zitten voor u klaar. Zij kunnen u alle ins & outs van deze dienst vertellen en kunnen ook direct voor u een berekening maken en een offerte voor u opstellen. Wie zij zijn en hoe u hen kunt bereiken ziet u op de pagina van Louwman Dealer Group Financial Services. Of kies de button hieronder om direct contact op te nemen. 

Neem contact op met ons