Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Fiat Panda

De Fiat Panda is over het algemeen een degelijke auto voor stadsgebruik en korte afstanden. Het is een populaire keuze vanwege zijn compacte formaat en wendbaarheid. Wat betreft brandstofefficiëntie, kan de Fiat Panda als zuinig worden beschouwd, vooral in vergelijking met grotere voertuigen. Bij het kopen van een tweedehands Fiat Panda is het belangrijk om op verschillende zaken te letten, zoals het onderhoudsverleden, eventuele schade of roest en de kilometerstand. Een grondige inspectie en proefrit zijn essentieel. Als het gaat om de levensduur, kunnen Fiat Panda's goed meegaan als ze goed onderhouden worden. Met regelmatig onderhoud kunnen ze 150.000 tot 200.000 kilometer of meer bereiken voordat grotere problemen zich kunnen voordoen. Het varieert echter afhankelijk van het specifieke model, rijgedrag en onderhoudskwaliteit.

Fiat Panda occasion bij Louwman

Bij Louwman vind je de perfecte Fiat Panda occasions! Ervaar het plezier van rijden in een betrouwbare en zuinige auto met de keuze uit diverse opties, waaronder de Fiat Panda automaat occasion. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan tweedehands Fiat Panda modellen en vind jouw ideale Fiat Panda  voor een scherpe prijs. Met de kwaliteit en service van Louwman ben je verzekerd van een zorgeloze aankoop. Wacht niet langer en stap binnen bij Louwman om jouw droom Fiat Panda occasion te vinden!

Rij de Fiat Panda als automaat

Bij Louwman hebben we een ruime selectie van Fiat Panda modellen, waaronder de geliefde Fiat Panda automaat en de Fiat Panda cross automaat.. Geniet van het gemak van een automatische transmissie in de Fiat Panda, waardoor het rijden nog soepeler wordt. Het maakt niet uit of u een nieuwe of een Fiat Panda automaat occasion zoekt, ons assortiment heeft voor elk wat wils. Ontdek het plezier van moeiteloos schakelen terwijl u geniet van de wendbaarheid en het comfort van deze geweldige auto. Bekijk onze Fiat Panda occasions en ervaar de vrijheid van rijden in een Fiat Panda automaat.

De verschillende uitvoeringen

De Fiat Panda biedt een reeks verschillende uitvoeringen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Met zijn kenmerkende design en uitstekende prestaties is elke uitvoering uniek op zijn eigen manier. Van de compacte en zuinige TwinAir tot de stijlvolle Edizione en de avontuurlijke Panda 4x4, er is een Panda voor iedereen. Ontdek de diverse functies en specificaties van elke uitvoering en vind de perfecte match die bij uw rijstijl en persoonlijkheid past.

Fiat Panda TwinAir

De Fiat Panda TwinAir is een van de meest populaire keuzes onder stadsrijders. De Fiat Panda heeft een 0.9 TwinAir motor en combineert met deze uitvoering uitstekende brandstofefficiëntie met een levendige rijervaring. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Panda TwinAir of een Fiat Panda Twinair occasion, bij Louwman hebben we een uitgebreid aanbod om uit te kiezen. Geniet van de vlotte en plezierige rit in deze compacte stadsauto, die niet alleen zuinig is maar ook milieuvriendelijk. Ontdek de vele mogelijkheden van de Fiat Panda 0.9 TwinAir en ervaar het ultieme rijplezier.

Fiat Panda Edizione

De Fiat Panda Edizione is een stijlvolle en praktische keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare stadsauto met net dat beetje extra. Met zijn 1.2 Edizione Cool motor biedt deze uitvoering een perfecte balans tussen prestaties en zuinigheid. Ontworpen om op te vallen in de stad, trekt de Fiat Panda 1.2 Edizione Cool bewonderende blikken waar u ook gaat. Bekijk ons aanbod van nieuwe en Panda Edizione occasion modellen en geniet van de luxe en het comfort van deze opvallende auto.


Fiat Panda 4x4

Voor de avontuurlijke rijders is er de Fiat Panda 4x4, een robuuste en veelzijdige compacte SUV. Met zijn slimme vierwielaandrijving en krachtige prestaties, biedt de Panda 4x4 u de mogelijkheid om elk terrein te trotseren. Of u nu door de stad manoeuvreert of off-road avonturen aangaat, deze uitvoering staat altijd klaar voor actie. Ontdek onze selectie van nieuwe Fiat 4x4’s en Fiat Panda 4x4 occasions en geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze auto te bieden heeft.


De compacte stadsauto

De Fiat Panda is een leuke en niet te grootte stadsauto. Hij is ontworpen om zich moeiteloos door de drukke straten te bewegen. De Fiat Panda heeft een breedte van 1882 mm, excl. spiegels, een lengte van 3.686 mm en is 1.551 mm hoog. Door dit formaat is parkeren een fluitje van een cent. De kofferbak van de Fiat Panda bevat een inhoud van 225 liter. Met verschillende kleuropties, zoals geel, blauw en zwart, kunt u uw Fiat Panda aanpassen aan uw persoonlijke stijl. 


De Fiat Panda door de jaren heen

Sinds de introductie in 1980 heeft de Fiat Panda een lange geschiedenis van betrouwbaarheid en populariteit. De Fiat Panda heeft door de jaren heen  verschillende updates en facelifts gekregen De Fiat Panda heeft zich weten aan te passen aan de veranderende behoeften van automobilisten. Of het nu gaat om de sportieve Fiat Panda uit 2010, de verbeterde functies van de Fiat Panda 2011, of de vernieuwde ontwerpen van de Fiat Panda 2014, elke generatie Panda heeft zijn eigen charme. 

Interesse in de Fiat Panda bij Louwman?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Fiat Panda? Kom dan naar Louwman en ontdek ons uitgebreide aanbod van nieuwe en gebruikte Fiat Panda modellen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aansluit bij uw behoeften en budget. Of u nu een compacte stadsauto zoekt, of wilt ervaren hoe de avontuurlijke Panda 4x4 rijdt, bij Louwman hebben we voor elk wat wils. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de kwaliteit en het rijplezier van de Fiat Panda.

De Fiat Panda 4x4 is een opvallende en veelzijdige compacte SUV die avontuurlijke rijmogelijkheden biedt. Als onderdeel van de tweede generatie Panda modellen, heeft de Panda 4x4 zijn populariteit gewonnen dankzij zijn slimme vierwielaandrijving systeem en robuuste prestaties, waardoor hij geschikt is voor zowel stedelijke omgevingen als off road avonturen. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een Fiat Panda, biedt Louwman een scala aan aantrekkelijke Fiat Panda occasions, waaronder modellen uit de eerste generatie. Deze Panda's hebben de tand des tijds doorstaan en zijn nog steeds geliefd vanwege hun betrouwbaarheid en zuinige karakter. Toen Fiat de derde generatie Fiat Panda op de markt heeft gebracht, heeft Fiat de lat nog hoger gelegd voor compacte stadsauto's. De nieuwe Panda behoudt zijn kenmerkende design, maar heeft verbeteringen en nieuwe functies gekregen om aan de moderne eisen van automobilisten te voldoen. Als zustermodel van de Fiat 500, heeft de Fiat Panda zijn eigen identiteit en unieke charme.
 
sluiten
 
resultaten tonen