Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats
1
auto's gevonden
  • 500
  • Fiat
Verwijder filters

Fiat 500

De prijs van een Fiat 500 varieert op basis van het model, uitrusting en extra opties. Over het algemeen wordt de Fiat 500 als een degelijke stadsauto beschouwd, met aantrekkelijk design en wendbaarheid. De elektrische variant van de Fiat 500 kan duurder zijn dan de reguliere modellen, vanwege de batterijtechnologie. De goedkoopste versie van de Fiat 500 kan afhangen van lopende aanbiedingen en gebruikte auto's, maar meestal betreft dit het basismodel zonder extra toevoegingen.

De Fiat 500 te koop bij Louwman

Bij Louwman kunt u de iconische Fiat 500 kopen, zowel een nieuwe Fiat 500 als een tweedehands Fiat 500. Ontdek de stijl en betrouwbaarheid van deze compacte auto. Van gloednieuwe modellen tot tweedehands opties, de Fiat 500 staat voor tijdloos design en efficiënte prestaties. Als u op zoek bent naar iets unieks, is de Fiat 500 Gucci editie ook te koop. Bekijk de verschillende beschikbare opties en vind de perfecte Fiat 500 voor u. Bezoek Louwman voor meer informatie over de Fiat 500 prijzen en modellen. Uw droom van het bezitten van een Fiat 500 is binnen handbereik.

fiat 500e: 100% elektrisch

De Fiat 500e, een volledig elektrische variant van de iconische Fiat 500, belichaamt moderne mobiliteit met zijn milieuvriendelijke aandrijving. Met nul uitstoot en een soepele acceleratie biedt de Fiat 500 elektrisch een duurzaam en stijlvol rijplezier. Met een startprijs vanaf €28.990, combineert deze elektrische Fiat innovatie met de kenmerkende charme van de klassieke Fiat 500. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands elektrische Fiat 500, de Fiat 500e is een aantrekkelijke keuze die zowel het milieu als je rijervaring positief beïnvloedt.

Fiat 500 occasion

Bij Louwman vindt u diverse tweedehands opties voor de iconische Fiat 500. Van de charmante cabrio occasion tot de milieubewuste elektrische Fiat 500, de Fiat 500e occasion. Met keuzes zoals de sportieve Fiat 500 Sport occasion en de comfortabele Fiat 500 automaat occasion, biedt Louwman een scala aan occasions om aan uw voorkeuren te voldoen. Ontdek de stijlvolle en betaalbare wereld van de Fiat 500 occasions bij Louwman, waar elk model een kans biedt om in Italiaanse flair te rijden zonder de bank te breken.

Verschillende fiat 500 uitvoeringen

De Fiat 500 heeft de harten van autoliefhebbers veroverd met zijn diverse uitvoeringen. Van de speelse en compacte stadsauto tot de stoere en krachtige Abarth modellen, de Fiat 500 familie heeft voor elk wat wils. Populaire modellen zoals de Fiat 500 Cabrio en de Fiat 500 X laten zien hoe de iconische stijl van de 500 zich heeft aangepast aan verschillende behoeften en smaken, en blijft een tijdloos symbool van Italiaans autodesign.

fiat 500 cabrio

De Fiat 500C, afgeleid van de geliefde Fiat 500, is een charmante cabrioversie van deze populaire 3-deurs stadsauto met het kenmerkende retro-design van de Italiaanse autofabrikant Fiat. Het opvallende elektrisch bedienbare stoffen dak vormt een onmiskenbaar kenmerk van de 500C. De Fiat 500 Cabrio maakte zijn intrede op de markt in 2010. Het soepel inklapbare dak verdwijnt automatisch naar achteren boven de bagageruimte, terwijl de raamstijlen intact blijven. Een vergelijkbaar dak was te vinden op de iconische Citroën 2CV, ook wel bekend als de 'Eend', evenals op de originele Fiat 500 uit 1957, liefkozend het 'Rugzakje' genoemd. Hoewel de bagageruimte van de 500C kleiner is dan die van de gesloten Fiat 500, met slechts 185 liter, biedt de Fiat 500 cabriolet extra genot wanneer de zon schijnt. Voor wie op zoek is naar een Fiat 500 cabrio tweedehands is er geen tekort aan keuzemogelijkheden. Dankzij de populariteit van het model zijn er veel Fiat 500 cabrio occasions op de markt. Met talrijke varianten, variërend van sportief tot luxueus, biedt de Fiat 500 cabrio een scala aan opties. Benzine opties omvatten zowel twee- als viercilinder motoren, en hoewel zeldzaam, was er ook een 1.3 dieselmotor beschikbaar. Transmissie keuzes variëren van handgeschakeld tot elektrische handbak (Dualogic-automaat) en sequentiële automaat. De Fiat 500C kent eveneens sportieve Abarth-varianten, onder de Abarth merknaam.

fiat 500 x: compacte SUV

De Fiat 500X, een cross-over SUV met plaats voor vijf passagiers, biedt zowel voorwielaandrijving als vierwielaandrijving en kan worden uitgerust met zowel handmatige als automatische transmissie. Standaard komt de Fiat 500X met handige voorzieningen zoals een achteruitrijcamera, Bluetooth connectiviteit en een audiosysteem met zes luidsprekers. Optionele extra's omvatten onder andere een zonnedak, een elektrisch bediende achterklep, verwarmde stoelen, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een navigatiesysteem. De Fiat 500X is ideaal voor wie op zoek is naar een stijlvolle cross-over die uitblinkt in stadsverkeer en een uitstekende brandstofefficiëntie biedt. Deze veelzijdige auto combineert plezier en functionaliteit met een scala aan motoropties, een ruim interieur en uitgebreide veiligheidsfuncties. Of je nu kiest voor de sportieve Fiat 500X Cross, de luxe Fiat 500 Dolcevita, of een andere variant, je krijgt een opvallende en comfortabele rijervaring. De aandrijving van de Fiat 500X wordt verzorgd door diverse motoropties, waaronder de 1.4-liter viercilinder turbomotor die 160 pk en 250 Nm koppel levert. Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard, maar je kunt ook kiezen voor de optionele negentrapsautomaat voor een soepele rit. Of je nu de dynamische Fiat 500X Cross, de verfijnde Fiat 500 Dolcevita, of een andere uitvoering kiest, de Fiat 500X biedt een mix van stijl en functionaliteit die bij jou past.

Zelfde formaat, extra deur

De Fiat 500 3+1 voegt een slimme twist toe aan het klassieke ontwerp, met een extra deurtje aan de passagierszijde. Dit unieke kenmerk vergemakkelijkt de toegang tot de achterbank, wat vooral handig is in krappe parkeersituaties. Met een prijs die overeenkomt met de standaard Fiat 500, biedt de nieuwe Fiat 500 3+1 extra praktisch gemak zonder in te leveren op stijl. 

Een snelle, kleine sportauto

De Fiat 500 Abarth is de keuze voor liefhebbers van snelle en compacte sportauto's. In de Fiat 500 Abarth tref je een 1,4 liter turbomotor aan, die een vermogen van 135 pk levert. Echter, bij het indrukken van de 'sport knop' komt deze motor plotseling met veel meer kracht tevoorschijn. Hiermee sprint de Abarth van 0 naar 100 km/u in slechts 7,9 seconden, met een indrukwekkende topsnelheid van iets boven de 200 km/u. Het elektronisch gestuurde Torque Transfer Control systeem, dat gekoppeld is aan het ESP, zorgt ervoor dat dit vermogen netjes verdeeld wordt tussen de voorwielen. De Fiat Abarth koop je voor een vanafprijs van €30.390,-  Er bestaan diverse edities van de 500 Abarth: de 500, de 505 Turismo en de 595 Competizione. Vooral deze laatste is een knipoog naar het illustere verleden. Hij levert maar liefst 160 pk, biedt aanzienlijke extra luxe en comfort, en levert een zeer dynamische rijervaring. Wat oorspronkelijk begon als de geliefde Fiat 500, is door Abarth getransformeerd tot een regelrecht racebeest, compleet met een Record Monza-uitlaatsysteem en Monroe FSd-schokdempers.

Interesse in de Fiat 500 bij Louwman?

Bij Louwman vindt u dé perfecte Fiat 500, zowel nieuw als tweedehands. Wilt u een Fiat 500 kopen? Ontdek onze ruime selectie tweedehands modellen en zelfs de Fiat 500 Gucci is te koop. De prijzen zijn gunstig en de kwaliteit is gegarandeerd. Louwman staat bekend om zijn betrouwbare aanpak in de auto industrie. Bezoek onze showroom om de nieuwste Fiat 500 modellen te bewonderen en de aantrekkelijke opties voor uw Fiat 500 koop te bespreken. Uw droomauto, of het nu een nieuwe Fiat 500 is of een Fiat 500 tweedehands model, wacht op u bij Louwman. De Fiat 500 XL, inclusief de Fiat 500 XL occasio, biedt ruimte en stijl in één. Met overweging van de prijs, levert deze uitgebreide versie van de Fiat 500 een comfortabele rijervaring. De Fiat 500C, met zijn volledig elektrische variant Fiat 500e, voegt openluchtgenot toe aan de mix. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Fiat 500 of een Fiat 500 occasion model, de diverse opties bieden voor elk wat wils.
 
sluiten
 
1 resultaten tonen