Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeContactWhatsapp
 

U kunt ook met ons WhatsAppen

Stel je vraag via Whatsapp

We willen de lijntjes met u zo kort mogelijk houden. Natuurlijk kunt u ons bellen of mailen en kunt u via onze chat-module met ons in contact komen. Maar net als ons zult u ook vaak uw smartphone in handen hebben. Wat is er dan makkelijker om bij vragen even een Whatsapp-berichtje te sturen? Dat kan dus vanaf nu bij ons!

Heeft u een korte vraag of wilt u ergens meer informatie over ontvangen? App ons dan in een kort en bondig berichtje uw vraag/opmerking en wij komen hier snel bij u op terug. Onze Whatsapp-service is iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Binnen deze uren zullen wij uw vraag binnen 10 minuten beantwoorden. 

Voeg Louwman toe aan je eigen Whatsapp-contacten en ga met ons in gesprek. We hebben voor al onze vestigingen één centraal WhatsApp-nummer voor u beschikbaar. Wel zo gemakkelijk!

WhatsApp nu met Louwman. Voeg ons toe: 088 - 71 29 100 *

Wilt u op andere wijze snel contact, dan kunt u natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze chat-functie op de website. Deze is iedere dag (van maandag t/m zondag) van 09:00 uur tot 23:00 uur bereikbaar.

Liever een belletje?

Natuurlijk zijn en blijven we ook onverminderd telefonisch bereikbaar. Directe nummers van alle vestigingen vindt u op de speciale vestigingspagina's van de vestiging van uw voorkeur. Ook kunt u contact opnemen met de Louwman Klantenservice, die dagelijks van 8:00 tot 18:00 uur voor u ter beschikking staan. Onze Klantenservice is bereikbaar via 088 - 52 50 777.