Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Autotechnicus - Naaldwijk

Ben jij autotechnicus en op zoek naar interessante werkgever met mooie merken? “Blauwendaal Naaldwijk”, officieel Peugeot dealer, is op zoek naar een fulltime tweede monteur Peugeot.
 
Wat ga je doen?
Je werkt in een professionele omgeving waar je reparaties en (regulier) onderhoud uitvoert aan personenauto’s (en/of bedrijfswagens).
Je denkt mee met de klant en wil graag dat extra stapje zetten om de klant tevreden te stellen. Daarnaast communiceer je goed met je chef werkplaats en service adviseur om samen de beste service te creëren waardoor klanten terug blijven komen!

Wat breng je mee?
  • Een MBO-diploma tweede autotechnicus (niveau 2) 
  • Enkele jaren werkervaring als autotechnicus
  • In het bezit van rijbewijs B.
Wat kun je van ons verwachten?
Je komt terecht in een enthousiast team. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en een prettige werksfeer waar we oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een solide pensioenregeling én, aanvullend op de cao, aantrekkelijke personeelsregelingen, waaronder het kopen van een (nieuwe) auto met korting en op onderdelen/materialen voor het onderhoud/reparatie van jouw eigen auto.

Wie zijn wij?
Blauwendaal Naaldwijk is onderdeel van de Louwman Dealer Group, één van de grootste spelers in de autobranche. De Louwman Dealer Group is een stabiele organisatie en heeft dealervestigingen door heel Nederland met merken als Toyota, Lexus, Peugeot, Mercedes, Suzuki, Jeep, Lancia, Alfa Romeo en Abarth. Louwman Dealer Group is onderdeel van de Louwman Group, een prachtig familiebedrijf waarin de familie ook daadwerkelijk een grote rol speelt. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen de Louwman Group voor een toekomst vol ontwikkelkansen.
 
Solliciteer nu!
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.
 
 Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op
www.louwmandealergroup.nl/careers voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

#Westland #Naaldwijk #Peugeot #werkplaats #moderne #auto #automotive #autotechnicus #technicus #monteur #louwman #dealer #apk #regio #mbo #2e
 
 
 

Meer informatie Sollicteren Terug naar vacatureoverzicht

Terug naar boven