Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Manager Aftersales

Ben jij ondernemend en heb je de juiste leidinggevende skills? Weet jij hoe je je collega’s kan aansturen en coachen en de afdeling aftersales van een van de meest toonaangevend exclusieve dealerbedrijven op topniveau kan laten functioneren? Dan is Louwman Exclusive Cars op zoek naar jou!

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor alle aftersalesactiviteiten van Louwman Exclusive. In deze functie weet jij ervoor te zorgen dat al onze autotechnici, service advisors, parts advisors, car detailers en chauffeurs als één sterk team alles in het werk stellen om onze cliënten een service te bieden die hun verwachtingen overtreft.  Daarbij houdt je uiteraard grip op de efficiency, kwaliteit en effectiviteit.
 
Jouw werk als aftersalesmanager
Je werkt in een professionele omgeving waar je verantwoordelijk bent voor:
 • Het aansturen, coachen en begeleiden van jouw team;
 • Het creëren van de juiste teamspirit;
 • Het op hoog niveau houden van de klanttevredenheid;
 • Het behalen van financiële afdelingsdoelstellingen;
 • Het onderhouden van klantcontacten en het acquireren van nieuwe prospects;
 • Het mede formuleren van marketingplannen en commerciële acties op aftersales gebied i.s.m. de marketingafdeling;
 • het waarborgen van de werkprocessen, veiligheid en arbeidsomstandigheden op de afdeling.
Je wordt uitgedaagd om kansen te zien en te benutten, samen met je team wil je je doelstellingen behalen en het liefst overschrijden en dit doe je door middel van jouw leidinggevende-,  organisatorische- en commerciële kwaliteiten.
 
Het profiel van de aftersalesmanager
De functie is veelomvattend. Kwaliteit, service en een fantastische “customer experience” staat bij ons voorop en we stellen daarom ook deze eisen aan onze managers:
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Ruime en aantoonbaar succesvolle ervaring in een – vergelijkbare - leidinggevende functie;
 • Commerciële competenties;
 • Kennis van aftersales processen in het autobedrijf;
 • Een duidelijke visie op het creëren van een onderscheidende customer experience;
 • Goed kunnen plannen, organiseren, analyseren, leidinggeven en communiceren;
 • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving Utrecht.
Wat bieden wij?
Ruimte voor ontwikkeling van je eigen ideeën en creativiteit. Een leuke, drukke job bij een prachtig en toonaangevend automotive bedrijf. Je bent lid van het MT. We bieden diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei binnen de onderneming. Een gezellige, informele werksfeer in een ambitieus team met gedreven collega’s.
 
Louwman Exclusive maakt deel uit van een markant erfgoed in automotive Nederland: de Louwman Group met z’n origine in Den Haag, waar al in 1923 een start werd gemaakt met de import van vooraanstaande merken.
De kwaliteit van ons vakmanschap vormt de brandstof voor de bijzondere ontwikkeling die het bedrijf doormaakte de afgelopen eeuw. Het erfgoed van de Louwman Group komt op een bijzondere manier tot leven in het unieke Louwman Museum te Den Haag, waar ‘s werelds grootste privécollectie de ontwikkeling van onze automobiliteit tot in detail weerspiegelt. Louwman Exclusive bouwt voort op deze traditie en vertegenwoordigt de Group in het segment voor premium automobielen met de merken Maserati, McLaren, Morgan, Lexus en een onderscheidend aanbod van exclusieve pre-owned cars.
 
Hebben wij je enthousiast gemaakt?
Solliciteer dan direct middels de button.
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Arjen van Beek, directeur Louwman Exclusive via nummer +31 30 221 21 21.
 
 
 

Meer informatie Sollicteren Terug naar vacatureoverzicht

Terug naar boven