Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Medewerker Louwman klantenservice

Wij zijn voor onze aftersales klantenservice op zoek naar een

MEDEWERKER LOUWMAN KLANTENSERVICE
parttime, fulltime of op oproepbasis
Den Haag, Forepark 
 
Wil jij werken op de klantenservice bij de één van de grootste dealerorganisaties van Nederland, de Louwman Dealer Group? Weet jij wat klantentevredenheid inhoudt en hoe je onze klanten telefonisch en online op een juiste manier kan helpen, informeren of kan overtuigen? Dan is de kans groot dat jij onze nieuwe collega wordt!

Louwman Klantenservice benadert telefonisch klanten en (potentiële) nieuwe klanten van onze 70 autodealerbedrijven. We bellen klanten, waarvan de auto aan onderhoud toe is, klanten die we lang niet hebben gezien, prospects die we graag een interessant voorstel doen of klanten bellen ons. We plannen daarbij gelijk online de werkplaatsafspraak in bij onze dealerbedrijven. Dit alles vergt een sterke klantenservice met ‘vriendelijke daadkracht’ en ‘resultaatgericht tempo’. Zie jij jezelf al zitten…?

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je belangrijkste doel is tevreden klanten en dealerbedrijven, maar ook dat onze werkplaatsen gevuld zijn met onderhoud en reparatiewerkzaamheden. De klant belt daarvoor jou voor het maken van een werkplaatsafspraak of jij belt actief de (nieuwe) klant. Je adviseert en informeert de klant over onze werkplaatsdiensten (prijs, duur, vervangend vervoer, etc.) en brengt gelijk actuele aftersalesacties en aanbiedingen onder de aandacht of signaleert overige wensen van de klant (koopsignalen), waar jij natuurlijk direct op inspeelt.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent gedreven, enthousiast en een perfecte dienstverlener. Met jouw oprechte interesse in de mens, ben jij in staat om op een prettige, maar overtuigende wijze, klanten aan ons bedrijf te (blijven) binden. Je bent je ervan bewust dat je dagelijks en veelvuldig (continu) telefoongesprekken voert en online klantcontact hebt. Je moet bereid zijn om, volgens een tijdig met jou besproken rooster, te werken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur en (op basis van roulatie) op zaterdag van 09.00 en 17.00 uur .

Verder beschik je over:
  • minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • goede computervaardigheden, bij voorkeur bekend met registratie- en plansystemen;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in het Nederlands en het Engels;
  • bij voorkeur functiegerichte ervaring, opgedaan bij bijv. een klantenservice, informatiebalie (profit) of callcenter;
  • sterk gevoel voor klantbeleving.
  • als persoon ben je klant- en servicegericht, optimistisch, overtuigend en zelfverzekerd.
  • zowel parttime, fulltime als op oproepbasis is mogelijk.
Ons aanbod
Louwman Dealer Group is onderdeel van Louwman Group, een prachtig en groeiend familiebedrijf waarin de familie ook daadwerkelijk een grote rol speelt. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor een toekomst vol ontwikkelkansen. Behalve natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden geniet je bij ons ook van aankoopkortingen op auto’s en onderhoud, laagdrempelige collega’s, een uitstekend bedrijfsrestaurant, mooie locaties en natuurlijk een grote automobiele historie en liefde. Louwman Dealer Group vertegenwoordigt niet voor niets een aantal eigenzinnige automerken.
 
“Als je nog niet auto-enthousiast bent dan word je het wel als je bij Louwman aan boord komt!”
 
Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden om deze rol op onze klantenservice op je te nemen? Solliciteer dan via onderstaande button. Geef daarbij aan of je fulltime, parttime (hoeveel uur per week) of op basis van een oproepovereenkomst wilt werken.
 
Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op
www.louwmandealergroup.nl/careers voor de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.
 
 

Meer informatie Sollicteren Terug naar vacatureoverzicht

Terug naar boven