Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Toyota C-HR, van concept naar reality!

Nog nooit is Toyota met een auto-design zo dicht bij het originele concept gebleven. Geïnspireerd door een nieuwe manier van ontwerpen is een dynamisch lijnenspel ontstaan. Een gedurfd design in alle opzichten. Zowel van binnen, als van buiten zijn er geen concessies gedaan. De nieuwe compacte crossover van Toyota is leverbaar vanaf slechts € 25.495,- rijklaar! De nieuwe Toyota C-HR staat vanaf november bij Louwman in de showrooms.

 

Proefrit aanvragen Prijslijst downloaden Ik heb interesse in de Toyota C-HR 

C-HR: Coupé High Rider

De C-HR is de nieuwste toevoeging aan het modellengamma van Toyota. Deze crossover heeft een unieke uitstraling en is een echt design statement. De belangrijkste eigenschappen van dit model zijn het coupé-achtige profiel met zijn gespierde uitstraling en hoge zitpositie.

Deze compleet nieuwe auto van Toyota gaat leverbaar worden in Nederland in twee verschillende benzine motorvarianten:
  • Als hybride met de 1.8 liter viercilinder hybride aandrijflijn uit de nieuwe Prius, deze is standaard uitgerust met CVT automaat.
  • Of met een krachtige 1.2 liter viercilinder turbomotor die ook met 4- wielaandrijving leverbaar is.Ik heb interesse in de Toyota C-HR

Toyota Safety Sense standaard

De Toyota C-HR  wordt standaard  geleverd met het actieve veiligheidssysteem Toyota Safety Sense. Dit bevat onder andere:
  • Een botspreventiesysteem (Pre-Collision system);
  • Rijstrookassistentie (Lane Departure Alert); 
  • Automatische grootlichtassistent (Automatic-Highbeam); 
  • Voetgangersdetectie (Pedestrian Detection) 
  • Adaptive Cruise Control. 
Hieraan toegevoegd is op de Aspiration uitvoering de verkeersbordenherkenning (Road Sign Assist) standaard.
 

Interieur

Het interieur van de C-HR is helemaal om zijn bestuurder heen gebouwd. De comfortabele ambiance die dit creëert geeft een extra luxe door het hoogwaardige materiaal gebruik. Opvallend is ook het hooggeplaatste 8-inch touch-screen waarop het Toyota Touch® 2 multimedia systeem op te bedienen is. Op dit scherm is ook de automatische airconditioning en sfeerverlichting aan te passen. Er kan in alle comfort vijf volwassenen worden vervoerd in de C-HR. Door de mooi afgewerkte stoelen en optimale steun die ze bieden is dit ook op lange ritten goed vol te houden.

Vanafprijs  C-HR slechts € 25.495,-.

De Toyota C-HR is leverbaar vanaf slechts € 25.495,-. De C-HR staat vanaf 24 november bij Louwman in de showroom. Is uw interesse gewekt? Vraag middels dit formulier extra informatie, een proefrit of offerte aan. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij één van onze vestigingen.


Terug naar boven