Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

eVito acties

 

Ontdek hier de acties op de Mercedes-Benz eVito

Tijdelijk extra rentevoordeel op de eVito

Mercedes-Benz eVito rentevoordeel
U rijdt de 100% elektrische eVito vanaf € 41.990,-. Profiteer nu van extra rentevoordeel op de eVito wanneer u kiest voor Financial Lease1 .  

Wees welkom bij één van onze Van ProCenters voor een (financierings)voorstel op maat en profiteer direct!


Proefrit aanvraag

Duurzaamheidspremie oplopend tot € 2.000,-

Stap nu over op de 100% elektrische eVito Gesloten Bestelwagen of Tourer en profiteer van een duurzaamheidspremie oplopend tot € 2.000,-2. Bij de eVito Tourer Long Range bedraagt de duurzaamheidspremie maximaal € 1.500,-.


Proefrit aanvraag
[1] Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease 4,99%, looptijd maximaal 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Consumentenprijzen zijn excl. kosten rijklaar maken. Alleen geldig in combinatie met een ServiceCare product. Minimale financiering: € 5.000,-. Tarieven onder voorbehoud van acceptatie en rentewijzigingen van Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. Vraag naar de voorwaarden bij uw Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet combineerbaar met de duurzaamheidspremie.

Niet in combinatie met speciale edities, zoals Business Solution en Lease Edition.
[2] De duurzaamheidspremie is niet te combineren met de rente-actie op de eVito en alleen geldig voor afleveringen t/m 31-03-2021.

Acties lopen van 1-1-2021 t/m 31-03-2021, vraag naar de voorwaarden bij een verkoopadviseur.