Coronavirus Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Meer informatie
 

De nieuwe EQV

Profiteer dit jaar van €5000,- subsidie op elektrische bestelwagens

 

Elektrisch rijden wordt met de nieuwe EQV naar een nieuw niveau getild.

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit en combineert vertrouwd superieur aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, uitermate goede geschiktheid voor alledaagse klusjes en een maximum aan veiligheid.
De EQV heeft een actieradius tot 355 km. De geïnstalleerde batterijcapaciteit bedraagt 100 kWh en kan in 45 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen1.

1 De duur van het opladen van de accu is afhankelijk van de laadinfrastructuur.

De EQV Business Solution

Mercedes-Benz EQV Business Solution Limited 2020
Rijdt u nu weg in de compleet uitgeruste, 100% elektrische Mercedes-Benz EQV Business Solution? Dan profiteert u van de lagere bijtelling van 12%. De EQV Business Solution is verkrijgbaar vanaf € 63.336,- (excl. BTW/BPM) en er is keuze uit 2 lengtematen en vijf metallic-lakkleuren.

U leased de Business Solution al vanaf € 689,-1 per maand.

  Neem contact met ons op

Extra rentevoordeel op de EQV

Profiteer nu van extra rentevoordeel van 4,99% op de financiering van uw nieuwe Mercedes-Benz EQV2
U rijdt de EQV vanaf € 59.990,- excl. BTW.


  Neem contact met ons op

Gratis Wallbox en installatie t.w.v. € 1.850,- (exclusief btw)

Mercedes-Benz EQV
Deze EV Box Elvi wallbox krijgt u gratis bij aanschaf van een EQV3
De wallbox is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik en beschikt over een laadvermogen van 22kW, Wifi en 3G, kabelhouder en een vaste laadkabel van 6 meter.


  Neem contact met ons op
1 Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden, aanbetaling: BTW + 25% van consumentenprijs excl. btw, slottermijn: 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie met afname van een ServiceCare product. Tarieven onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen.
2 Prijs is excl. BTW en kosten rijklaar maken.
3 Inclusief standaard muurinstallatie met maximaal 15 meter bekabeling, inclusief enkele muur- of vloerboring, exclusief graafwerkzaamheden en keuring van de installatie. Niet in combinatie met EQV Business Solution. Exclusief aanvullende kosten voor het maandabonnement a € 4,- per maand.

Vraag naar de voorwaarden bij uw Louwman Mercedes-Benz dealer. De rente-actie is niet geldig op de EQV Business Solution.

Acties geldig t/m 30-06-2021 of zolang de voorraad strekt. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.