Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

Profiteer van extra voorraad voordeel op de RAV4

Bekijk de voorraad
HomeActiesToyota actiesProfiteer van extra voorraad voordeel op de RAV4
 

Alleen bij Louwman: tot € 4.945,- korting op voorraad voordeel modellen RAV4

v.a. € € 39.995,-

Tot € 4.945,- voordeel

Toyota RAV4
Nu bij Louwman: een gelimiteerde oplage van de sterke, stoere en ruime Toyota RAV4 2.0 in diverse kleuren en uitvoeringen voor zeer aantrekkelijke prijzen vanaf slechts € 39.995,-. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 4.945,- én u kunt direct rijden! Houd u er alleen rekening mee dat er nog slechts 22 exemplaren beschikbaar zijn, dus reageer snel!

Bekijk het aanbod

Tot 1.500 kg. aan de haak

De Toyota RAV4 2.0 is een betrouwbare en krachtige SUV die maar liefst 1.500 kg. mag trekken. Voor uw veiligheid is de RAV4 standaard uitgerust met Trailer Sway Control, een systeem dat de stabiliteit van uw caravan of aanhanger monitort en direct waarschuwt en ingrijpt als deze gaat slingeren.

Showroom / Proefrit afspraak

Kies uw Toyota RAV4

Het aantal beschikbare auto’s is beperkt, dus als u snel beslist hebt u ook de eerste keuze. Kijk daarom nu welke kleur en uitvoering het beste bij u past en bij welke vestiging deze staat. Niet bij u in de buurt? Geen nood, de Toyota Home Service brengt de door u gekozen RAV4 bij u thuis of naar de Louwman vestiging van uw keuze.
Disclaimer: actie is alleen geldig op geselecteerde voorraad voordeel modellen, de actie betreft nieuwe auto's met kenteken registratie op 28 februari 2021. Bekijk hier het aanbod.