Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

De Toyota Switch Dagen

By Louwman

HomeActiesToyota actiesDe Louwman Toyota Switch Dagen
 

Louwman Toyota Switch Dagen

Tijdens de Louwman Toyota Switch Dagen stapt u met extra voordeel in een gloednieuwe Toyota. Of u nu gaat voor de nieuwste generatie Hybride auto’s of een 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen. U ruilt uw huidige auto in met tijdelijk tot wel € 3.000,- extra inruilwaarde bóvenop de inruilwaarde van uw huidige auto. U bespaart niet alleen op het aankoopbedrag, maar ook op brandstof, wanneer u switcht naar een zuinigere auto. Benieuwd naar uw switchvoordeel? Doe hier de kentekencheck!

Bereken uw inruilwaarde snel en gemakkelijk

Wat kunt u verwachten:
- Direct uw inruilwaarde
- 100% vrijblijvend
- Van een officiële Louwman Toyota Dealer

Ga naar taxatiemodule

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom

Onze showrooms zijn weer open en wij verwelkomen u graag, op afspraak. Bovendien staan onze adviseurs voor u klaar in onze online showroom. Wij helpen u graag zo persoonlijk mogelijk: telefonisch, e-mail of via online diensten als Microsoft Teams, Google Meet of Zoom. Wilt u een auto in de showroom komen bezichtigen of een proefrit maken, maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Een proefrit of aflevering aan huis is ook mogelijk.

Neem contact met ons op

Switch naar een elektrische bedrijfswagen


Dit is hét moment om met extra voordeel in een gloednieuwe elektrische bedrijfswagen te stappen. U krijgt tot maar liefst € 1.250,- extra inruilwaarde boven op de huidige inruilwaarde. Met de vele Toyota PROACE uitvoeringen en maatwerkmogelijkheden is er altijd een bus die bij uw werk past. Op de PROACE Electric ontvangt u nu ook nog eens tot € 5.000,- subsidie.

Benieuwd hoe voordelig u kunt switchen? Ontdek het volledige aanbod PROACE’s en vraag meteen een offerte aan.

Bekijk het aanbod


Disclaimer

Actieperiode loopt van 22-03-2021 t/m 30-04-2021 (uiterste registratiedatum 30-06-2021). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Extra inruilwaarde is niet geldig i.c.m. Private Lease. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw Louwman Toyota Dealer naar de voorwaarden.