HomeActiesLexus actiesLexus Elements Check
 

Lexus Elements Check

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtDe winter is in aantocht. Tijdens dit seizoen wordt er net iets meer gevraagd van uw Lexus. Wat extra zekerheid in deze periode is dan ook niet verkeerd. U wilt uiteraard niet in de kou komen te staan. Om u deze zekerheid te bieden nodigt Louwman u graag uit voor de Lexus Elements Check!

Wat houdt de Lexus Elements Check in?

Sneeuw, regen, gladheid: een aantal elementen van de winterperiode. Daar moet uw Lexus uiteraard tegen bestand zijn. Wij controleren dat graag voor u tijdens de Lexus Elements Check. Deze controle kost slecht € 49,95. Daar bij krijgt u een gratis Lexus Powerbank. De Lexus Elements Check bestaat uit de volgende onderdelen:

✓ Een controle op 17 cruciale punten
✓ Bijvullen van motorolie
✓ Bijvullen van koelvloeistof
✓ Bijvullen van ruitensproeiervloeistof (wintermix)
✓ Banden op spanning brengen
✓ Uw Lexus wassen en stofzuigen
✓ Give away: Lexus bamboo dock (draadloos opladen) of Lexus paraplu

 

Lexus Hybrid

Bent u in het bezit van een Lexus hybride? Dan hebben wij speciaal voor u nóg een actie in combinatie met de Lexus Elements Check. Wanneer de Hybrid Health Check wordt uitgevoerd in combinatie met de Lexus Elements Check kost dit samen maar € 79,95.

De Hybrid Health Check, wat is dat ook alweer?

Tijdens de Hybrid Health Check controleren wij het hele hybridesysteem inclusief de hybridebatterij. Wanneer de controle volledig uitgevoerd is ontvangt u een speciaal certificaat voor uw Lexus. Met dit certificaat krijgt een jaar lang, of maximaal 15.000 km zekerheid ten aan zien van uw hybride accu. Mocht het voorkomen dat er gebreken ontstaan met uw hybride accu, dan worden deze kosteloos verholpen.

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie over de Elements Check en en de Hybrid Health Check kunt u altijd terecht bij onze service adviseurs. Deze actie loopt van 1 november 2018 tot en met 31 januari 2019.

Plan uw afspraak in Vind uw Lexus-vestiging