Mercedes-Benz GLC

350e 4-MATIC Exclusive
Mercedes-Benz GLC
360°
Mercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLCMercedes-Benz GLC
+35 foto's

Mercedes-Benz GLC

350e 4-MATIC Exclusive
Koopprijs

€ 40.950

Afleverpakketten

Louwman Basis
Gratis
Louwman Zekerheid
€ 699
Louwman Premium
€ 999
Totaal
€ 40.950

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
2018
Kenteken
R358FD
KM-stand
58.784
Brandstof
Benzine
Carrosserie
Terreinwagen
Transmissie
Automaat
Kleur
Donker Canvansietblauw metallic
Max vermogen
320 pk
Energielabel
A

Omschrijving

Behalve een markant design biedt de Mercedes-Benz GLC-klasse ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder motor en een automatische transmissie. Mooi hoe luxe en gemak hier samengaan. Een fraai lederen interieur en een elektrisch bedienbare achterklep. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke...

Behalve een markant design biedt de Mercedes-Benz GLC-klasse ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder motor en een automatische transmissie. Mooi hoe luxe en gemak hier samengaan. Een fraai lederen interieur en een elektrisch bedienbare achterklep. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Dankzij de spraaksturing bedien jij verschillende functies zonder jouw handen van het stuur te halen. Van A naar B zonder omwegen: altijd je eigen Comand online navigatiesysteem aan boord! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al jouw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die je assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen jou om strak en veilig in te parkeren. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Deze Mercedes-Benz is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! En deze auto heeft ook sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder als standaard uitrusting.

In de Mercedes-Benz GLC-klasse heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. In het instrumentarium kun je bovendien de verkeersborden zien die je onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mercedes-Benz jou om veiliger te rijden. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mercedes-Benz GLC-klasse Brake Assist als remondersteuning. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Met zijn inventieve techniek is de hybride Mercedes-Benz GLC tegelijk comfortabel en zuinig met brandstof. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2018, hij heeft 58784 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap een elektromotor en een verbrandingsmotor. Veel duurzame kilometers dus! Wat trekt jou meer aan: een lederen interieur of een elektrisch bedienbare achterklep? Wacht, je hoeft niet te kiezen. Deze auto heeft het allebei! De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: Comand online navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De auto neemt je werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op een drukke weg heb je soms ogen in je achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op je zit. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.

In de Mercedes-Benz GLC heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Het laatste wat je wilt is dat je achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heb je serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Duitse auto′s blijven onveranderd vertegenwoordigd in de top van wereldmerken. En dat is geen toeval. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze Mercedes-Benz GLC aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Twee interessante extra's vallen direct op: de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur. Luxe én gemak! Winter… Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, adaptieve remlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: Comand online navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze je veel werk uit handen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kun je je volledig op het verkeer concentreren. Ook sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder zijn aan boord.

Zoals je mag verwachten van deze Mercedes-Benz GLC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Brake assist is jouw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat je sneller stilstaat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als jouw concentratie verslapt en geeft je dan een waarschuwing.

Daarbij wordt deze auto aan je geleverd met BOVAG Garantie. Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan je kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn Louwman.

100 jaar geleden zijn we begonnen met een passie om mensen te bewegen. Wij zijn een familiebedrijf dat zich niet laat leiden door de waan van de dag en altijd kiest voor lange termijn relaties met klanten, leveranciers en personeel.
Wij begrijpen dat het laten onderhouden, repareren of kopen van een auto al spannend genoeg is. Dat doen wij daarom zonder fratsen, gebaseerd op vertrouwen. We kiezen er bewust voor om alles wat we doen buitengewoon goed te doen. We kunnen daarvoor bouwen en vertrouwen op onze mensen. Dat is de reden dat onze klanten graag bij ons terugkomen.

Onze belofte aan jou is dat wij mobiliteit leuker, beter en makkelijker maken. Voor iedereen, een leven lang, in elke situatie en met elke vorm van vervoer. Mobility for life.


Meer informatie

Algemene informatie
Modelreeks: mrt 2017 - mei 2018
Modelcode: X253

Technische informatie
Gecombineerd vermogen: 235 kW (320 PK)
Vermogen elektromotor(en): 85 kW (116 PK)
Vermogen brandstofmotor: 155 kW (211 PK)
GVW: 2.605 kg

Aandrijving
Plug-in hybride: Ja

Asconfiguratie
Aandrijving: Vierwielaandrijving

Accu
Accutype: lithium-ion
Accu laden: Type 2, 1-fase, 3.6 kW
Accu snelladen: nee

Interieur
Bekledingcode: 225

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 309 - € 351 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja

Overige informatie
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Bekijk volledige omschrijving
Sluit volledige omschrijving
Uitrusting & opties
Specificaties
  • Lederen bekleding
  • R2648,3 cm (19 inch) tienspaaks lichtmetalen velgen
  • 501360°-camera
  • 810Burmester® Surround-Soundsystem
  • 531Comand online
  • 890EASY PACK achterklep
  • Exclusive Exterieur
  • P23Exclusive exterieur
  • Exclusive Interieur
  • P22Exclusive interieur

Interieur & Comfort

  • Lederen bekleding
  • Exclusive Interieur
  • P22Exclusive interieur
  • 873Stoelverwarming vooraan
  • 840Warmtewerend, donkergetint glas voor de achterruit en de zijruiten achteraan
  • P65Zitcomfortpakket
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Airbag bestuurder
  • Airco (automatisch)
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • 580Automatische airconditioning THERMATIC
  • Cruise control
  • Electronic climate control
  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • Elektrische ramen voor en achter
  • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
  • Hoofdsteunen achter
  • Interieur accenten
  • 55UInterieurhemel in stof porselein
  • 876Interieurverlichtingspakket
  • 294Knieairbag bestuurderszijde
  • Kunstlederen/stof bekleding
  • Lederen interieurdelen
  • Lederen stuurwiel
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Spraakbediening
  • Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
  • Stuurwiel multifunctioneel
  • Voorstoelen verwarmd
  • Zwarte glans (piano)lak interieur afwerking

Exterieur

  • R2648,3 cm (19 inch) tienspaaks lichtmetalen velgen
  • P23Exclusive exterieur
  • 550Trekhaak met aanhangwagenstabilisatie
  • P65Zitcomfortpakket
  • K11Adaptieve remlichten
  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • 249Buitenspiegel links en rechts verwarmd, elektrisch instelbaar
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Chroom delen exterieur
  • 900Chroompakket exterieur
  • Dakrails
  • 725Dakrails in aluminium
  • Dimlichten automatisch
  • 500Elektrisch inklapbare buitenspiegels
  • LED achterlichten
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • 345Ruitenwisser met regensensor
  • Trekhaak
  • Zwarte glans (piano)lak interieur afwerking

Veiligheid

  • 840Warmtewerend, donkergetint glas voor de achterruit en de zijruiten achteraan
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • 258Actieve remassistent
  • K11Adaptieve remlichten
  • Airbag(s) hoofd achter
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) knie
  • Airbag(s) side voor
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Audio installatie premium
  • U10Automatische uitschakeling voorpassagiersairbag
  • Autonomous Emergency Braking
  • 475Bandendrukcontrole
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Brake Assist System
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • Electronic climate control
  • Elektronische remkrachtverdeling
  • Elektronisch Stabiliteits Programma
  • Extra getint glas
  • Hill hold functie
  • U01Indicator voor veiligheidsgordels achteraan
  • Isofix bevestiging voor kinderzitjes
  • 294Knieairbag bestuurderszijde
  • LED dagrijverlichting
  • Parkeer assistent
  • Parkeersensor voor en achter
  • Regensensor
  • 345Ruitenwisser met regensensor
  • Start/stop systeem
  • Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
  • Verkeersbord detectie
  • 513Verkeersbordenassistent

Infotainment

  • Navigatiesysteem full map
  • Audioinstallatie met cd-speler
  • Audio installatie premium
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • 815Dvd-speler
  • DVD speler
  • Multimedia-voorbereiding
  • 274Telefoonantenne

Overige opties

  • 501360°-camera
  • 810Burmester® Surround-Soundsystem
  • 531Comand online
  • 890EASY PACK achterklep
  • Exclusive Exterieur
  • 642Led-Intelligent Light System (linkse besturing)
  • P44Parkeerpakket
  • 235Parkeerpilot met PARKTRONIC
  • Rondomzicht camera
  • 877Sfeerverlichting
  • Spiegel-pakket
  • P49Spiegelpakket
  • U224-voudig verstelbare lendensteun vooraan
  • 4277g-tronic plus
  • 12Volt aansluiting
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti doorSlip Regeling
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • 682Brandblusser gemonteerd
  • B30Charging cable for domestic plug socket, 4 m, coiled
  • 968CoC documenten
  • 360Communicatiemodule (3G) voor het gebruik van Mercedes me connect-services
  • Connected services
  • U09Dashboard en bovenkant portieren in lederlook ARTICO
  • 309Dubbele bekerhouder voor
  • B59Dynamic select
  • 723EASY PACK-bagageafdekking
  • 927Emissienorm EU6
  • 736Essenhout zwart
  • 270GPS Antenne
  • 8U8ii-Size kinderzitsbevestiging
  • U25Instaplijsten met opschrift 'Mercedes-Benz', verlicht
  • 893KEYLESS GO-startfunctie
  • Keyless start
  • B33Laadkabel voor wallbox en openbaar laadstation, 4 meter, spiraal
  • 351Mercedes-benz noodoproepsysteem
  • 482Onderstel met grotere bodemvrijheid
  • Oplaadmogelijkheid
  • 440Snelheidsregelaar TEMPOMAT met variabele snelheidsregelaar SPEEDTRONIC
  • 808Technische modificatie
  • B51Tirefit
  • 448Touchpad
  • Vermoeidheids herkenning
  • U60Voetgangerbescherming
  • Warmtewerend glas
Bekijk alle opties
Sluit alle opties
  • Cilinderinhoud
    1.991
  • Aantal cylinders
    4
  • Max. vermogen
    320 pk

Technische specificaties

  • Cilinderinhoud
    1.991
  • Aantal cylinders
    4
  • Max. vermogen
    320 pk
  • Aantal versnel.
    7
  • Gewicht
    1.925 kg

Prestaties

  • Acceleratie 0-100 km/u
    5.9 sec.
  • Verbruik gecombineerd
    2.5 l/100km
  • Topsnelheid
    239 km/u
  • Tankinhoud
    50 liter
  • CO2 uitstoot
    59 g/km
  • Energielabel
    A

Afmetingen

  • Breedte
    193
  • Hoogte
    167
  • Lengte
    468
  • Max. toelaatbare massa
    680
  • Ledig gewicht
    1.925 kg
  • Max. aanhanger geremd
    2000
  • Max. aanhanger ongeremd
    750
  • Wielbasis
    287
Bekijk alle specificaties
Sluit alle specificaties

Meer weten over

Je auto inruilen
We begrijpen dat het inruilen van jouw auto een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we een eerlijke prijs voor jouw auto en maken we het proces gemakkelijk en snel.

Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het inruilen van je huidige auto. Zij bepalen middels een taxatie de technische en optische staat van de auto. Op basis hiervan ontvang je een gegarandeerde inruilprijs.
Online een auto kopen
Is dit je gewenste auto? Kies voor gemak door deze volledig online te bestellen. We komen de auto op een door jou gekozen moment bij je thuisbrengen of je haalt deze op bij één van onze vestigingen. De betaling gaat eenvoudig via iDeal. Jouw geld komt eerst veilig op een derdengeldenrekening terecht, onder toezicht van Notarieel Betalen. De betaling is pas definitief als jij in de auto zit, 100% tevreden bent en met je vrijgeefcode de betaling definitief maakt.

Op deze manier ben je verzekerd van een gemakkelijke en zorgeloze aankoop van jouw auto.
Garantie en zekerheden
BOVAG

BOVAG

Louwman Dealerbedrijven is aangesloten bij de BOVAG-organisatie dit betekent voor u dat u deze occasion kunt kopen met zekerheid en garantie van BOVAG.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie ook leasen of financieren?
Jazeker, voor elke vorm van lease of financiering kun je terecht bij Louwman.

Wij bieden het leasen van een nieuwe auto voor particulieren aan in de vorm van private lease. Met Private Lease bij Louwman zitten alle autokosten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Als zakelijk rijder of voor je bedrijf kun je bij ons terecht voor Full Operational Lease, Financial lease en Short Lease. Wil je meer weten over zakelijke lease? Bekijk louwmanzakelijk.nl.
Kan ik mijn huidige auto bij jullie inruilen?
Dat kan zeker. Je kunt je auto altijd bij ons inruilen en bent dan ook van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvende taxatie. Wil je geen auto aanschaffen maar wel uw auto aan ons verkopen? klik dan hier.
Hoelang heb ik garantie op een occasion?
We geloven in onze auto’s en geven daarom altijd 12 maanden BOVAG garantie. Zo weet je zeker dat je altijd met een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat. Wil je liever nóg meer zekerheid? Informeer bij één van onze specialisten naar de mogelijkheden.
 
Mercedes-Benz GLC